Muziek op Schoot

AMV / Music Lab
Muziek op schoot

Muziek op Schoot is muziekles voor (groot)ouders met een baby, dreumes of peuter in de leeftijd van ongeveer 4 maanden tot en met 3 jaar. 

Meteen naar inschrijven

Al spelend wordt er stiekem heel veel geleerd: luisteren, wachten, reageren, bewegen, fantaseren… en ieder kind krijgt de ruimte dit op eigen wijze te beleven. Wil je kindje het liefst de hele les op schoot zitten en toekijken? Helemaal goed! Zingt en danst jouw kind uit volle borst mee? Gezellig! Gaandeweg wordt de groep hechter en ontdekken de kinderen wat ze willen en mogen. 

Er zit heel veel afwisseling in de muzieklessen met nieuwe en bekende liedjes. De les start altijd met hetzelfde begroetingsliedje, zodat ieder kind weet dat het wordt gezien en welkom is. Het horen van verschillende instrumenten is een belangrijk onderdeel van de muzieklessen. De juf laat veel horen en er zijn allerlei materialen en instrumenten waar de kinderen zelf mee mogen spelen. Stokjes, kleurige sjaaltjes, klankstaven…

Rode draad zijn telkens de seizoenen. Het muzikale thema wisselt per lessenserie, zodat het voor klein en groot afwisselend blijft. Iedere week worden de gezongen liedjes in tekst en notenschrift mee naar huis gegeven om in het cursusmapje te stoppen.

Lesmoment

De lessen bij Muziek op Schoot worden gegeven in twee groepen. De groep voor baby's en dreumesen heeft les op woensdag van 9.45 tot 10.45 uur. De peuters hebben les van 10.45 tot 11.45 uur, eveneens op woensdag. Bij beide groepen is Nadja Spooren de docente.

Er wordt woensdag 8 februari gestart met een korte cursus van 3 lessen (op 8, 15 en 22 februari) en deelname kost € 25,00. Op woensdag 8 maart gaan we van start met een cursus van 5 lessen. Dit kost € 50,00. 

Kennismaking

Ter kennismaking is er woensdag 25 januari een gratis proefles in Spectrum. Aanmelden voor de proefles kan door te mailen naar info@demuzen.nl. Ook komt docente Nadja Spooren op bezoek in het Mamacafé in de Cultuurfabriek op woensdag 18 januari. 

Cursusaanbod

0-3 jaar
Korte cursussen (3 lessen)
Muziek op Schoot (baby/dreumes)
€25.00

Meer info

Muziek op Schoot (peuter)
€25.00

Meer info

Korte cursussen (5 lessen)
Muziek op Schoot (baby/dreumes)
€50.00

Meer info

Muziek op Schoot (peuter)
€50.00

Meer info

Kom je in aanmerking voor subsidie? Deze lessen kan je eventueel ook betalen via de Veenendaal Pas.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Nadja Spooren

Nadja Spooren is onze docente panfluit. Er is altijd iets nieuws te ontdekken op de panfluit wat betreft techniek, klank...

 
 
 

Heb je vragen over deze lessen?

Neem dan gerust contact met ons op via info@demuzen.nl

 

Gerelateerde cursussen

Music Lab
AMV / Music Lab
Kinderen

6 - 12 jaar

Dreumesdans
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

Tijdens officiële schoolvakanties en feestdagen is De Muzen gesloten. Wij volgen de schoolvakanties van de basisscholen/voortgezet onderwijs in de regio Midden Nederland. Ook de administratie is in de vakanties afwezig. Wanneer de vakanties zijn, vind je op de pagina Schoolvakanties.