Muziek op Schoot

AMV / Music Lab
Muziek op schoot

Muziek op Schoot is muziekles voor (groot)ouders met een baby, dreumes of peuter in de leeftijd van ongeveer 4 maanden tot en met 3 jaar. 

Meteen naar inschrijven

Al spelend wordt er stiekem heel veel geleerd: luisteren, wachten, reageren, bewegen, fantaseren… en ieder kind krijgt de ruimte dit op eigen wijze te beleven. Wil je kindje het liefst de hele les op schoot zitten en toekijken? Helemaal goed! Zingt en danst jouw kind uit volle borst mee? Gezellig! Gaandeweg wordt de groep hechter en ontdekken de kinderen wat ze willen en mogen. 

Er zit heel veel afwisseling in de muzieklessen met nieuwe en bekende liedjes. De les start altijd met hetzelfde begroetingsliedje, zodat ieder kind weet dat het wordt gezien en welkom is. Het horen van verschillende instrumenten is een belangrijk onderdeel van de muzieklessen. De juf laat veel horen en er zijn allerlei materialen en instrumenten waar de kinderen zelf mee mogen spelen. Stokjes, kleurige sjaaltjes, klankstaven…

Rode draad zijn telkens de seizoenen. Het muzikale thema wisselt per lessenserie, zodat het voor klein en groot afwisselend blijft. Iedere week worden de gezongen liedjes in tekst en notenschrift mee naar huis gegeven om in het cursusmapje te stoppen. 

De zomerreeks van Muziek op Schoot zit vol zomerse liedjes en swingende ritmes. Het wordt warmer en het is steeds langer licht. Buiten spelen in de speeltuin, misschien wel naar het strand of kamperen in een tent… We gaan dansen en schelpen zoeken. We zingen over de zon, de wereld ontdekken en aan het einde van de dag rozig weer slapen.

 

Lesmoment

De lessen bij Muziek op Schoot worden gegeven op woensdag, van 10.00 tot 11.00 uur, door docente Nadja Spooren. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die geboren zijn in 2023 en 2022.

Inloop is vanaf 9.50 uur, met de daadwerkelijke start van de les om 10.00 uur. De les is dan tot 10.45 uur, met daarna weer ruimte voor uitloop tot 11.00 uur. 

Ouders en kinderen die geboren zijn in 2020 en 2021 zijn van harte welkom bij de lessen vanaf 11.00 uur. Inloop bij deze lessen is vanaf 10.50 uur. De les duurt tot 11.45 uur, met uitloop tot 12.00 uur. 

De zomerreeks telt 8 lessen en deelname kost € 80,00. De lessen start weer op woensdag 8 mei.

 

Cursisten die aan alle vier reeksen in het cursusjaar 2023-2024 meedoen, krijgen €30,00 korting op het cursusbedrag van de zomerreeks.

 

Cursusaanbod

0-3 jaar

Indeling in de groepen vindt plaats op basis van geboortejaar.
Kinderen geboren in 2022 en 2023 worden ingedeeld in de groep van 10.00 tot 11.00 uur. 
Kinderen geboren in 2021 en 2020 worden ingedeeld in de groep van 11.00 tot 12.00 uur. 

Korte cursussen
Muziek op Schoot (lente)
€60.00

Meer info

Muziek op Schoot (zomer)
€80.00

Meer info

Deze lessen kan je eventueel ook betalen via de Veenendaal Pas.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Nadja Spooren

Nadja Spooren is onze docente panfluit. Ze verzorgt vanuit haar specialisaties in muziek met jonge kinderen ook de...

 
 
 

Heb je vragen over deze lessen?

Neem dan gerust contact met ons op via info@demuzen.nl

 

Gerelateerde cursussen

Music Lab
AMV / Music Lab
Kinderen

6 - 12 jaar

Dreumesdans
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

Tijdens officiële schoolvakanties en feestdagen is De Muzen gesloten. Wij volgen de schoolvakanties van de basisscholen/voortgezet onderwijs in de regio Midden Nederland. Ook de administratie is in de vakanties afwezig. Wanneer de vakanties zijn, vind je op de pagina Schoolvakanties.