Dreumesdans

Dreumesdans is een gezellig programma voor de moeder (of vader!) en het kind (1-3 jaar). Zodra uw kind (goed) kan lopen of u vindt dat zijn/haar ontwikkeling aan een grotere uitdaging toe is, kunt u samen met uw kind deze bijzondere les gaan volgen.

Meteen naar inschrijven

Wat kunt u verwachten?

Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. U krijgt ideeën aangereikt hoe u de natuurlijke bewegingsdrang van uw kind kunt stimuleren en het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met mama erbij! Samen gaan wij 30 minuten bewegen en dansen. Als de moeder een keer niet kan, mag het kind uiteraard samen dansen met papa, oma, opa of verzorger. Het is een groepsles, dus u ontmoet andere moeders en kinderen.

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de grote zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente. Er zijn bij Dreumesdans 10 lessen voor € 45,00.

Wanneer start Dreumesdans

Dreumesdans wordt gegeven op woensdag en zaterdag door docente Cindy Leyenaar, in de danszaal van Spectrum. 

Waar is plek vrij?

Omdat alle groepen op dit moment vol zitten, is er een wachtlijst voor Dreumesdans. Aanmelden hiervoor kan via info@demuzen.nl. Graag in de mail vermelden of de voorkeur uit gaat naar woensdag of zaterdag al lesdag.

Na de zomervakantie starten nieuwe cursussen. Als er plek vrij komt bij deze cursussen, worden mensen van de wachtlijst uitgenodigd.

Peuterballet

Bij Dreumesdans dansen kinderen gezellig samen met een (groot)ouder. Als uw kind al klaar voor is om alleen te dansen (vanaf 2,5 jaar), dan kan uw kind wellicht al mee doen met peuterballet. Ook deze lessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Kijk op de cursuspagina voor meer informatie.

Cursusaanbod

1-3 jaar
Korte cursussen
Liever eerst een proefles?
Naam
lesdag tijd docent status
woensdag 10.30 uur Cindy Leyenaar wachtlijst
woensdag 11.15 uur Cindy Leyenaar wachtlijst
zaterdag 9.15 uur Cindy Leyenaar wachtlijst
zaterdag 10.00 uur Cindy Leyenaar wachtlijst 

 

Docenten die deze cursus geven

Cindy Leyenaar

Cindy Leyenaar geeft al sinds 2007 diverse lessen met veel plezier bij De Muzen, waaronder dreumesdans, peuterballet...

 
 
 

Vervolg bij peuterballet?

Is uw kleine toe aan zelfstandig les volgen, schrijf hem/haar dan in voor peuterballet! Kijk op de speciale cursuspagina voor meer informatie.

Gerelateerde cursussen

Peuterballet
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Toneel voor kleuters
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.