Dreumesdans

Dreumesdans is een gezellig programma voor de moeder (of vader!) en het kind (2 en 3 jaar). Zodra uw kind (goed) kan lopen of u vindt dat zijn/haar ontwikkeling aan een grotere uitdaging toe is, kunt u samen met uw kind deze bijzondere les gaan volgen.

Bekijk cursusaanbod

Wat kunt u verwachten?

Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. U krijgt ideeën aangereikt hoe u de natuurlijke bewegingsdrang van uw kind kunt stimuleren en het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met mama erbij! Samen gaan wij 30 minuten bewegen en dansen. Als de moeder een keer niet kan, mag het kind uiteraard samen dansen met papa, oma, opa of verzorger. Het is een groepsles, dus u ontmoet andere moeders en kinderen.

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de grote zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente. Er zijn bij Dreumesdans 8 lessen.

Wanneer start Dreumesdans

Vanaf januari 2020 bieden wij Dreumesdans aan op woensdag en zaterdag. De groep op zaterdag zit vol, maar er is nog plek in de woensdaggroep. Deze lessen worden gegeven van 10.30 tot 11.00 uur. 

In maart/april starten we weer met nieuwe lessenreeksen. Hiervoor kan al ingeschreven worden. Zodra dan bekend is wanneer de lessen starten, laten wij dat natuurlijk weten. 

De zaterdag-lessen vinden plaats van 9.30 tot 10.00 uur. Beide cursussen worden gegeven in Spectrum. 

 

 

Cursusaanbod

1-3 jaar
Korte cursussen
Dreumesdans woensdag
€31.00

Meer info

Dreumesdans woensdag - maart/april 2020
€31.00

Meer info

Dreumesdans zaterdag - maart/april 2020
€31.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam
lesdag tijd docent locatie
woensdag 10.30 uur Cindy Leyenaar Spectrum
zaterdag 9.30 uur Cindy Leyenaar Spectrum

 

Docenten die deze cursus geven

Cindy Leyenaar

Cindy Leyenaar geeft al sinds 2007 diverse lessen met veel plezier bij De Muzen, waaronder dreumesdans, peuterballet,...

 
 
 

Vervolg bij peuterballet?

Is uw kleine toe aan zelfstandig les volgen, schrijf hem/haar dan in voor peuterballet! Kijk op de speciale cursuspagina voor meer informatie.

Gerelateerde cursussen

Peuterballet
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Muziekspeeltuin Veenendaal
Muziekspeeltuin
Panfluit
Piano
Slagwerk
Viool
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

Dat kan op deze website. U kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar u zich voor wilt inschrijven. Uw inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vindt u bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvangt u een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als u zich later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!