Dreumesdans

Dreumesdans is een gezellig programma voor de moeder (of vader!) en het kind (1-3 jaar). Zodra uw kind (goed) kan lopen of u vindt dat zijn/haar ontwikkeling aan een grotere uitdaging toe is, kunt u samen met uw kind deze bijzondere les gaan volgen.

Meteen naar inschrijven

Wat kunt u verwachten?

Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. U krijgt ideeën aangereikt hoe u de natuurlijke bewegingsdrang van uw kind kunt stimuleren en het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met een (groot)ouder erbij! Samen gaan wij 30 minuten bewegen en dansen. Als de (groot)ouder een keer niet kan, mag het kind uiteraard samen dansen met andere (groot)ouder of verzorger. Het is een groepsles, dus u ontmoet andere moeders en kinderen.

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de grote zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente. Er zijn bij Dreumesdans 10 lessen voor € 47,25.

Wanneer start Dreumesdans

Dreumesdans wordt gegeven op woensdag (om 10.30-11.00 uur en 11.15-11.45 uur) en zaterdag (om 9.15-9.45 uur en 10.00-10.30 uur) door docente Cindy Leyenaar, in de danszaal van Spectrum. 

Na de zomervakantie starten de cursussen opnieuw: op woensdag 11 en zaterdag 14 september. 

Voor drie groepen is het mogelijk om in te schrijven via deze cursuspagina, onder het kopje cursusaanbod. In de zaterdag-groep van 10.00 uur is nog beperkt plek vrij. Aanmelden hiervoor kan door te mailen naar info@demuzen.nl

Peuterballet

Bij Dreumesdans dansen kinderen gezellig samen met een (groot)ouder. Als uw kind al klaar voor is om alleen te dansen (vanaf 3 jaar), dan kan uw kind wellicht al mee doen met peuterballet. Ook deze lessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Kijk op de cursuspagina voor meer informatie.

Cursusaanbod

1-3 jaar
Korte cursussen
Dreumesdans woensdag (10.30 uur)
€47.25

Meer info

Dreumesdans woensdag (11.15 uur)
€47.25

Meer info

Dreumesdans zaterdag (9.15 uur)
€47.25

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam
lesdag tijd docent status
woensdag 10.30 uur Cindy Leyenaar plek vrij
woensdag 11.15 uur Cindy Leyenaar plek vrij
zaterdag 9.15 uur Cindy Leyenaar plek vrij
zaterdag 10.00 uur Cindy Leyenaar 2 plekken vrij

 

Docenten die deze cursus geven

Cindy Leyenaar

Cindy Leyenaar geeft al sinds 2007 diverse lessen met veel plezier bij De Muzen, waaronder dreumesdans, peuterballet...

 
 
 

Vervolg bij peuterballet?

Is uw kleine toe aan zelfstandig les volgen, schrijf hem/haar dan in voor peuterballet! Kijk op de speciale cursuspagina voor meer informatie.

Gerelateerde cursussen

Peuterballet
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Toneel voor kleuters
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.