Toneel voor kleuters

Een piraat, prinses, wolf, ninja, rockster, verpleegster,… De kinderen die mee doen met de toneellessen voor kleuters (4-6 jaar) kunnen zijn wie ze willen zijn! Alle rollen worden op maat geschreven.

Bekijk cursusaanbod

Het bijzondere aan de toneellessen is dat iedereen kan zijn wie hij wil zijn. De rollen worden speciaal voor elke groep opnieuw geschreven. Bij de kleuterlessen leverde dat de afgelopen jaren prachtige combinaties tussen baby gorilla’s, ninja’s, prinsessen, wolven en toverfeeën op. 

In de Theaterwerkplaats leer je alles wat met toneel en musical te maken heeft. Je ontdekt hoe fantastisch het is om in je ‘eigen’ wereld te spelen, een typetje te zijn, jezelf te ontdekken, te improviseren, te verkleden, te zingen en dansen en uiteindelijk met een voorstelling op het podium te staan voor familie, vrienden en bekenden. In de lessen word je vrij om te doen wat je kunt en je ontwikkelt je creativiteit die op het podium goed van pas komt. In de lessen voor kleuters ligt de nadruk op een speelse manier van toneelspelen met verkleden en fantasievolle rollen. 

Alle cursussen van de Theaterwerkplaats sluiten af met een uitvoering in de Theaterzaal Spectrum.

Deelname aan de cursus kost € 55,- voor 10 lessen. De materiaalkosten voor deze toneellessen bedragen € 2,50. Dit bedrag kan bij aanvang van de lessen betaald worden aan de docent. Gewoon eens kijken of het iets voor jou is? Geen probleem, je kunt altijd eens een gratis proefles mee doen.

Maandag 23 september* beginnen we weer. De lessen zijn van 16.00 tot 17.00 uur. 

* dit is een weekje later dan in eerste instantie aangekondigd, maar dit vanwege Lampegietersavond op 16 september.

Open lessen theater
-

Wil je graag eens ontdekken of toneel- of musicalles bij jou past? Doe dan eens vrijblijvend mee in de week van dinsdag 10 tot en met...

Cursusaanbod

4-6 jaar
Korte cursussen
Toneellessen 4-6 jaar - 60 minuten groepsles
€55.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam
dag tijd les docent
maandag 16.00-17.00 Toneellessen 4-6 jaar Kim Eichelsheim

 

Docenten die deze cursus geven

Kim Eichelsheim
 
 
 

Wil jij een impressie van onze toneellessen voor kleuters?

Benieuwd of toneelles voor kleuters iets voor jouw kleuter is? Kom een keer vrijblijvend meekijken om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Blaas
Blokfluit kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

Toneel
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van Muziekschool de Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/utrecht en https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelre....

Aan het eind van het cursusjaar hoeft u zich niet uit te schrijven als u een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als u een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en u wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om u uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, staat u voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als u zich uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als u later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en u minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.