Contact

Heb je vragen over cursussen, lesvormen, docenten, vakanties of activiteiten, neem dan gerust contact met ons op! De mail wordt op maandag, dinsdag en woensdag behandeld, maar telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. 

Je kunt uiteraard ook met je vragen langs komen. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Administratie

In verband met parttime aanstellingen is de administratie niet altijd bereikbaar. Stuur gerust een mail naar het genoemde mailadres van de betreffende medewerker.

Cursistenadministratie

Claudia Wanner-Nottroth: cursisten@demuzen.nl
Zij is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag: 9.00 tot 15.00 uur.

Financiële administratie

Brigitte van de Weerdhof: administratie@demuzen.nl
Zij is werkzaam op dinsdag (9.00-15.00 uur) en woensdag (9.00-13.00 uur).

Management assistent

Henriet Vink: info@demuzen.nl
Zij is werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Directeur / bestuurder

Clemens Rosmulder: c.rosmulder@demuzen.nl
Hij is werkzaam op maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 18.00 uur

Algemene informatie

De Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kan je vinden op de pagina Privacy Statement.

Individuele subsidie

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

Aanvragen kan je doen via de Veenendaal Pas. Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

Veenendaal Pas

Ook kan je bij De Muzen betalen met de Veenendaal Pas (en Cunera Pas en Grebbe Pas). Heb je hier vragen over, neem dan contact op via info@demuzen.nl of kijk op www.veenendaalpas.nl.