Nadja Spooren is onze docente panfluit. Ze verzorgt vanuit haar specialisaties in muziek met jonge kinderen ook de lessen Muziek op Schoot en Music Lab.

Er is altijd iets nieuws te ontdekken op de panfluit wat betreft techniek, klank en repertoire. Deze nieuwsgierigheid brengt zij graag over op haar leerlingen. De wensen en doelen van leerlingen worden gekoppeld aan haar kennis van techniek en muziekstijlen. Zo werk je samen aan de vaardigheden om een eigen verhaal te vertellen met dit prachtige instrument.

Tijdens de muzieklessen ontdekt de leerling allerlei muziekstijlen, van oud tot modern, van folklore tot klassiek. De vele voor- en samenspeelmogelijkheden bij De Muzen maken het plaatje compleet: de panfluit kan in de volle breedte worden ontdekt en bespeeld.

Je kan als kleuter al panfluitles volgen. De lessen zijn dan extra speels en op gehoor, muziek lezen komt later wel. We richten ons op goed luisteren, speeltechniek en het trainen van een muzikaal geheugen. De allerkleinsten laat Nadja kennis maken met muziek tijdens de Muziek op Schoot lessen. De panfluit is er altijd bij als haar vaste maatje, met daarnaast allerhande extra muziekinstrumenten en speelmateriaal.

Opleiding 

Nadja studeerde panfluit aan het Conservatorium van Amsterdam. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in auditief muziekonderwijs voor jonge kinderen, een opleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze zit in het examentraject tot Docent Muziek op Schoot, een geaccrediteerde post-HBO opleiding van Stichting Muziek met het Jonge Kind.

 

 

 

 

Welke cursussen geeft Nadja?
Music Lab
AMV / Music Lab
Kinderen

6 - 12 jaar

Muziek op Schoot
AMV / Music Lab
Muziek op schoot
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Panfluit
Panfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Panfluit kleutercursus
Panfluit
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Panfluitensemble
Panfluit
Samenspel
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar