Panfluit kleutercursus

Muziekspeeltuin
Panfluit

Panfluit spelen kan je als kleuter al leren! Speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er deze kleutercursus panfluit.

Bekijk cursusaanbod

Met muzikale spelletjes, liedjes en rijmpjes ontwikkelt docente Nadja Spooren met de kinderen hun maatgevoel, klankvoorstelling en muzikale geheugen. Al spelend komt de techniek van het panfluit spelen aan bod. Ze maken kennis met thuis oefenen en samen muziek maken.  

De kleutercursus panfluit is zowel voor de brede muzikale ontwikkeling, als een echte instrumentale les.  De kinderen raken vertrouwd met hun eigen muzikale vaardigheden en ervaren hoe het is om een eigen instrument te hebben. 

Cursusaanbod

4-6 jaar
Korte cursussen
Kleutercursus panfluit - 3 lessen
€38.50

Meer info

Kleutercursus panfluit - 10 lessen
€128.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Nadja Spooren

Nadja Spooren is onze docente panfluit. Er is altijd iets nieuws te ontdekken op de panfluit wat betreft techniek, klank...

 
 
 

Wil jij een impressie van onze kleutercursus panfluit?

Benieuwd of kleutercursus panfluit iets voor jouw kleuter is? Doe een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Kaboem!
Muziekspeeltuin
Slagwerk
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Panfluit
Panfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument.

Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te vinden via de pagina Uitleen van instrumenten. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvangt u een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als u zich later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!