Talentenklas

Talentenklas

De Talentenklas is bedoeld voor de meer dan gemiddeld getalenteerde cursisten in de leeftijd tussen de 5 en 18 jaar.

Bekijk cursusaanbod
 

Het gaat zeker niet in de eerste plaats om cursisten die een vakopleiding willen volgen. De uitstraling van een cursist en de mogelijkheid om aanwezige capaciteiten verder te ontwikkelen, zijn de doorslaggevende factoren. Maar men moet wel naar het niveau moeten kunnen groeien om een goede toelatingsauditie voor het conservatorium te kunnen halen.

Cursisten die de gedrevenheid hebben om hun talenten op het gebied van de podiumkunsten te ontplooien, kunnen in de Talentenklas extra mogelijkheden krijgen. Het gaat daarbij bijvoorbeeld meer lestijd, extra begeleiding bij samenspelmogelijkheden, masterclasses of workshops te volgen en concerten bij te wonen.

Talentenklasconcert

De Talentenklas wordt aan het einde van het jaar afgesloten met een concert.  Leerlingen worden door een docent aangemeld voor de Talentenklas voor audities (muziek). Een commissie van professionele docenten bekijkt wie er een jaar aan de Talentenklas mag deelnemen. Jaarlijks wordt een overgangsexamen gehouden.

Deelname aan de Talentenklas kost € 815 op basis van 37 lessen van 45 minuten (vanaf 9 jaar). Voor leerlingen van 5 tot en met 8 jaar kosten deelname € 545, op basis van 37 individuele lessen van 30 minuten. Naast de reguliere muzieklessen, worden ook theorielessen gevolgd.

Cursusaanbod

5-8 jaar
Jaarcursussen
Talentenklas - 30 minuten
€545.00

Meer info

9-18 jaar
Jaarcursussen
Talentenklas - 45 minuten
€815.00

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam
 
 
 

In het cursusjaar 2019-2020 maken de volgende leerlingen deel uit van de Talentenklas:

viool: Jedidjah van de Vreede, Thomas Mak, Lysanne Morren, Marlies van der Ziel, Maria de Man, Roel Neven

piano: Antoine Nguyen, May-lin Lapré

dwarsfluit: Cornelia Neven, Imma Gerritsen

harp: Marlise Hogendoorn

trompet: Bauke Spies

zang: Cornelia Neven

FAQ

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.