Basgitaar

Snaar

De basgitaar is een snaarinstrument dat wordt gebruikt in bijna iedere vorm van moderne muziek. Wil je weten of dit instrument iets is voor jou, maak dan gewoon eens kennis via een gratis proefles.

 

Voor basgitaar zijn dezelfde lesvormen beschikbaar als voor bijvoorbeeld akoestische gitaar. Wil je basgitaar leren spelen, neem dan even contact op met de administratie. Dit kan telefonisch via 0318-550646 of per e-mail: info@demuzen.nl

docent lesdag
Charly Angenois maandag, donderdag

Bij voldoende interesse en beschikbaarheid van een docent zijn andere dagen ook mogelijk.

Cursusaanbod

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Charly Angenois

Wil jij een impressie van onze basgitaarles?

Benieuwd of basgitaarles iets voor jou is? Neem dan eens een gratis proefles om kennis te maken!

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Snaar
Gitaar
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Snaar
Contrabas
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument. Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te verkrijgen bij de cursistenadministratie. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

Het verschilt per instrument of zangvorm of er een wachtlijst is. Het is onder meer afhankelijk van de mogelijkheden binnen de roosters van onze docenten. Na inschrijving neemt een van onze docenten binnen twee weken contact met u op. 

Bij inschrijving voor een dans- of theatercursus hoort u via de cursistenadministratie wanneer u kunt beginnen met de lessen.