Bandlessen

Ensembles

Je speelt fantastisch gitaar, slagwerk of je hebt een geweldige stem en je wilt nu wel eens in een popband spelen met anderen? Dit is je kans! Je hoeft niet meer te dromen van een eigen band waarin je met elkaar popsongs ten gehore brengt. Sluit je gewoon aan bij de onze!

Bekijk cursusaanbod

In de bands wordt uiteraard rekening gehouden met ieders muzikale ervaring en voorkeuren. We kiezen samen de nummers uit waarin we ons willen vastbijten en zorgen dat alle instrumenten daarbij tot hun recht komen. Ook optredens tijdens popconcerten, open dagen en andere evenementen maken deel uit van deze cursus. Je leert dus meteen goed om op te treden voor publiek! 

Je moet wel les hebben (gehad) in je eigen instrument om aan de popband deel te kunnen nemen. Je kunt je voor deze bandlessen solo inschrijven en wij kijken dan bij welke band je aan kunt sluiten, maar je kunt ook als bestaande band mee doen aan deze leuke bandlessen. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar info@demuzen.nl.

Het mooie aan de bandlessen is dat je elke week repeteert. De ene week doe je dat als band onder begeleiding van één van onze vakdocenten, de andere week repeteer je alleen samen met de bandleden. Deelname aan de bandlessen (18 repetities, 18 maal begeleiding) kost 150 euro. Volg je bij De Muzen een reguliere jaarcursus, dan betaal je slechts 75 euro! 

Cursusaanbod

vanaf 13 jaar
Jaarcursussen
Bandlessen - 18 lessen
€153.75

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Reint van den Brink

Reint van den Brink speelde zijn eerste akkoorden als klein jochie op het kerkpodium van zijn vader. Een paar jaar later...

 
 
 

Wil je eens kennis maken?

Benieuwd hoe het is om in één van onze bands te spelen of wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn? Doe dan een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

VRAAG PROEFLES AAN

Gerelateerde cursussen

Snaar
Elektrische gitaar
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Zang
Zang pop / lichte muziek
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

Aan het eind van het cursusjaar hoeft u zich niet uit te schrijven als u een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als u een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en u wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om u uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, staat u voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als u zich uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als u later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en u minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.