Elektrische viool

Snaar

Doe het eens elektrisch! Viool spelen, maar het geluid komt nu uit de boxen/versterker. Experimenteren met geluidseffecten. Meespelen in een band! Er zijn veel mogelijkheden die je samen met je docent kunt onderzoeken. Elektrisch viool spelen kan vanaf ongeveer 12 jaar. Het is niet noodzakelijk om al viool te kunnen spelen, je kunt gewoon beginnen met de elektrische viool.

Er zijn verschillende lesvormen voor elektrische viool, van een korte kennismakingscursus tot jaarcursussen. Kijk voor alle mogelijkheden bij op de cursuspagina viool of neem contact met ons op.

Cursusaanbod

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Hanna Koens

Hanna Koens begon op 7-jarige leeftijd met viool spelen. Thuis werd al veel gemusiceerd door haar familie. Er lag een LP...

Gerelateerde cursussen

Snaar
Viool
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Snaar
Altviool
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Jazeker, De Muzen kent gezinskorting. Een korting wordt verleend op het geldende cursustarief van 5 procent voor het tweede kind, 10 procent voor het derde kind en 15 procent vanaf het vierde kind uit één gezin. De korting is alleen van toepassing op de jaarcursus van het instrumentaal of vocaal onderwijs (37 of 18 lessen). Bij later instromen is de gezinskorting niet van toepassing. De kortingen worden berekend op basis van de cursustarieven, de grootste korting gaat over het laagste tarief.  

Als voorwaarde wordt de factuur naar één debiteur gestuurd. Daarnaast is de korting van toepassing op één jaarcursus per kind. De korting geldt niet voor leerlingen van 21 jaar en ouder. Ook is het niet van toepassing voor het kort aanbod en speciale productiegroepen, bijvoorbeeld ensembles en de Talentenklas.

Aan het eind van het cursusjaar hoeft u zich niet uit te schrijven als u een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als u een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en u wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om u uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, staat u voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als u zich uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als u later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en u minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.