Strijkersensembles

Altviool
Cello
Contrabas
Viool
Samenspel

Heb je zin om samen met andere strijkers in een ensemble te spelen? Kom dan bij één van onze ensembles! 

Schrijf je meteen in

Er zijn drie verschillende strijkersensemble: voor junioren, gevorderden en volwassenen. 

Volwassenen

In het strijkersensemble voor volwassenen wordt een mix van klassieke, lichte klassieke muziek en populaire muziek, maar ook wereldmuziek gespeeld, maar verzoeknummers zijn ook mogelijk. 

De repetities worden gegeven op dinsdag, van 20.00 tot 21.00 uur, door docente Niki de Vlaming. De cursus bestaat uit 18 lessen voor € 102,50, maar leerlingen die al een instrumentale jaarcursus bij De Muzen volgen, krijgen 50% korting op de inschrijving!

Junioren en gevorderden

Voor alle niveaus geschikte muziek: lekker makkelijk weg te spelen als je nog niet zo lang bezig bent, en meer uitdagende partijen voor gevorderde strijkers! Docente Miriam Veeger leidt de strijkersensembles voor junioren (basisscholieren) en de middengroep/gevorderden (middelbare scholieren). 

De repetities voor de juniorengroep String Rascals zijn op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur. Er zijn 37 wekelijkse lessen voor € 206,00.

De groep Muzen Strings (middengroep/gevorderden Muzen Strings) repeteert op woensdag van 19.10 tot 20.10 uur. Er zijn 37 wekelijkse lessen voor € 206,00.

Leerlingen die een reguliere jaarcursus van het vocale of instrumentale onderwijs volgen, krijgen 50% korting op hun inschrijving. 

Cursusaanbod

Junioren
Jaarcursussen
String Rascals (junioren)
€206.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Gevorderden
Jaarcursussen
Muzen Strings (gevorderden)
€206.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

vanaf 21 jaar
Korte cursussen
Strijkersensemble 21+
€102.50

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Miriam Veeger

Lesgeven is Miriam's lust en leven! Ze vindt het fantastisch om haar passie en kennis door te mogen geven aan leerlingen...

Niki de Vlaming

Hoi! Mijn naam is Niki de Vlaming, ik ben een enthousiaste en ervaren viooldocente en violiste. Mijn bachelor en master...

 
 
 

Wil je eens kennis maken?

Benieuwd hoe het is om in één van onze strijkersensembles te spelen? Doe dan een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Altviool
Altviool
Viool
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Cello
Cello
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.