Miriam Veeger

Lesgeven is Miriam's lust en leven! Ze vindt het fantastisch om haar passie en kennis door te mogen geven aan leerlingen. ,,Mijn kracht ligt in het lesgeven aan kinderen en jongeren. Ik hou van de uitdaging om voor ieder kind een manier te vinden om het talent eruit te halen dat er in zit en om het zelfvertrouwen en de creativiteit te stimuleren en ik geniet ervan om te zien als dat weer lukt."

Naast lesgeven vindt zij het heel leuk om zelf nieuwe dingen te leren. Miriam volgt regelmatig cursussen over bijvoorbeeld pedagogiek, hoogsensitiviteit, digitaal leren of neurowetenschappen. ,,Hoe meer ik weet des te meer ik aan mijn leerlingen kan meegeven."

Zij heeft zich verder gespecialiseerd in het lesgeven aan ‘anders lerende’  -, hoogbegaafde - en hoog-sensitieve leerlingen. Haar doel is om die leraar te zijn die voor iedere leerling het leven een toegevoegde waarde geeft waardoor de leerling met liefde en plezier muziek maakt. Iedere les weer. 

Ook geeft Miriam nog regelmatig concerten.

Opleiding

Miriam heeft haar masterdiploma uitvoerend musicus behaald aan Codarts Rotterdam. Daarnaast heeft zij ook een masteropleiding met succes afgerond in Sint Petersburg.

Welke cursussen geeft Miriam?
Strijkersensembles
Altviool
Cello
Contrabas
Viool
Samenspel
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Viool
Viool
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Viool peuter en kleutercursus
Viool
Jonge kinderen

0 - 6 jaar