Klarinetensemble

Klarinet
Samenspel

Altijd al samen met alleen maar klarinetten willen spelen? Dat kan nu bij het klarinetensemble van De Muzen!

Bekijk cursusaanbod

Van klassieke werken tot hedendaagse muziek, in dit klarinet ensemble draaien we er onze hand niet voor om. Als klarinettist kun je dit niet missen.

Inspiratie

Wist je dat er ook professionele klarinetensembles zijn? Bekijk maar eens deze video van Clarinet Choirs:

Lesmoment en kosten

De cursus bestaat uit 18 lessen, onder leiding van docente Marijke Admiraal. De lessen worden 2-wekelijks gegeven op dinsdag van 14.45 tot 15.45 uur en deelname kost € 102,50. Volg je bij De Muzen een instrumentale of vocale jaarcursus, dan krijg je 50% korting op de ensemble-kosten. 

Deelname aan het ensemble is bedoeld voor volwassenen, maar ben je onder de 21 jaar en wil je ook graag meespelen, informeer dan bij Marijke Admiraal of jij al mee kan doen. 

Cursusaanbod

Vanaf 21 jaar

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Jaarcursus
Klarinetensemble
€102.50

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Marijke Admiraal

Marijke Admiraal wordt gelukkig van klarinet spelen en ze vindt het een prachtig vak om dit aan anderen door te geven...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of het klarinetensemble iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Klarinet
Klarinet
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Barokensemble Barocco delle Muse
Samenspel
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument.

Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te vinden via de pagina Uitleen van instrumenten. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

Bij ziekte of verhindering word je verzocht om dit zo spoedig mogelijk door te geven aan De Muzen. Dit kan je rechtstreeks aan je docent doorgeven, of door telefonisch contact met De Muzen op te nemen via 0318-550646. Verwacht je door omstandigheden voor langere tijd geen les te kunnen volgen, neem dan contact op met de cursistenadministratie.

Bij ziekte van een docent brengen wij de cursist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Voor meer informatie zie ook het Algemeen Reglement.