Barokensemble Barocco delle Muse

Samenspel

De Barok is de tijd van Bach, Vivaldi en Händel en van de opera, cantate en sonate. De tijd waarin volgens kenners en liefhebbers de echte levendige muziek is ontstaan. In dit barokensemble wordt deze fantastische muziek gerepeteerd en uitgevoerd.

Bekijk cursusaanbod

Bij het ensemble zijn zowel spelers (fluit, hobo, fagot, strijkers, toetsinstrument, gitaar, harp) als zangers welkom. Het barokensemble Barocco delle Muse staat onder leiding van Ad van Vliet.

Deelname aan het Barokensemble kost € 325,00.  Leerlingen die deelnemen aan het barokensemble als tweede cursus, naast een reguliere vocale of instrumentale jaarcursus (groeps- of individueel les), krijgen 50% korting op de ensembleprijs. Halverwege het cursusjaar instromen behoort tot de mogelijkheden, mits er nog ruimte is binnen het ensemble. De cursuskosten worden dan verrekend naar het aantal te volgen lessen.

Wanneer repeteert het barokensemble?

De repetities van Barocco delle Muse vinden plaats op woensdag van 19.30 tot 21.00 uur.

Cursusaanbod

Vanaf B-niveau

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Jaarcursussen
Barokensemble
€325.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Docenten die deze cursus geven

Ad van Vliet

Ad van Vliet is onze blokfluitdocent en dirigent van barokensemble Barocco delle Muse en diverse blokfluitensembles. Hij...

 
 
 

Wil jij een impressie van ons barokensemble?

Benieuwd of deel uit maken van barokensemble Barocco delle Muse iets voor jou is? Doe een gratis proefles mee! 

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Big Band
Samenspel
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Piano
Piano
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.