Big Band

Samenspel

Groovy, catchy, funky of jazzy: Big Band Veenendaal is een band met een geheel eigen sound. Een band met een origineel repertoire dat alle uithoeken van het jazzuniversum verkent.

Bekijk cursusaanbod

Van swing tot soul, van latin tot hardbop en cooljazz met een vleugje funk. Onder leiding van drummer Jan Pilon is de formatie door de jaren heen uitgegroeid tot een Big Band van nationale allure. 

Wanneer repeteert de Big Band?

De Big Band repeteert op maandag, van 20.00 tot 22.00 uur en deelname aan de Big Band kost €285,00 voor 37 repetities. Leerlingen van De Muzen die een reguliere jaarcursus van het instrumentale of vocale onderwijs (individueel) volgen, krijgen 50% korting.

Halverwege het cursusjaar instromen behoort tot de mogelijkheden, mits er nog ruimte is binnen het ensemble. De cursuskosten worden dan verrekend naar het aantal te volgen lessen. 

Cursusaanbod

Gevorderden

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Jaarcursussen
Big Band - ensemble
€285.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Jan Pilon

Jan Pilon leidt onze Big Band. Hij is een enthousiaste en ervaren muzikant die zijn roots heeft in de jazz (Bebop). Hij...

 
 
 

Wil jij een impressie van onze Big Band?

Benieuwd of deel uit maken van onze Big Band iets voor jou is? Doe een gratis proefles mee! 

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Barokensemble Barocco delle Muse
Samenspel
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Jubileumorkest
Samenspel
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.