Jubileumorkest

Ensembles

Strijkers, blazers, slagwerkers maar ook zeker toetsenisten, gitaristen en harpisten, wij zoeken jullie voor ons orkest! 

Bekijk cursusaanbod

Bespeel je een blaas-, snaar- of toetsinstrument, of ben je slagwerker en ben je 10 jaar of ouder, dan kan je mee doen met ons jubileumorkest. De muziek die het orkest speelt,  is licht: van film- en musicalmuziek tot licht-klassiek en swing. Maar ook wereld- en volksmuziek behoren zeker tot de mogelijkheden.

De repetities vinden plaats op donderdag, van 19.15 tot 20.30 uur, met Simon Pugsley als dirigent. 

Als je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen volgt, krijg je 50% korting op de inschrijving van het Jubileumorkest.

 

Cursusaanbod

vanaf 10 jaar
Jaarcursussen
Jubileumorkest
€235.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Simon Pugsley

Simon Pugsley is onze trombone- en hoorndocent, en leidt ook het Jubileumorkest. Hij is in Engeland geboren, maar woont...

 
 
 

Wil jij een impressie van ons jubileumorkest?

Benieuwd of het jubileumorkest iets voor jou is? Doe dan een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Ensembles
Barokensemble Barocco delle Muse
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Ensembles
Big Band
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoeft u zich niet uit te schrijven als u een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als u een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en u wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om u uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, staat u voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als u zich uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als u later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en u minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.