Harp kleutercursus

Snaar

Wist u dat er heel kleine harpjes zijn? En dat deze ideaal zijn voor kleine kleuterarmen? Zo kunnen ook kleuters harp leren spelen! Spelenderwijs leren ze muziek maken en de harp bespelen. Het draait in deze vrolijke cursus om muziekbeleving aan de hand van de harp. 

Bekijk cursusaanbod

Hoe klinkt bijvoorbeeld de wind op een harp? Of hoe kan je het laten regenen? En met welke snaar speel je het woordje 'mond' of 'kersen'? Kortom, een heel leuke cursus voor kleuters die graag muziek willen maken en harp willen leren spelen.

Deze speciale cursus bestaat uit 10 lessen en kost 128 euro. Ook kan eerst een introductiecursus van 3 lessen voor 38,50 euro gevolgd worden. De lessen worden op donderdag gegeven door docente Heleen Venekamp.

Het is niet noodzakelijk om thuis een harp te hebben als meegedaan wordt aan deze cursus.

Cursusaanbod

4-6 jaar
Korte cursussen
Kleutercursus Harp - 3 lessen
€38.50

Meer info

Kleutercursus Harp - 10 lessen
€128.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Heleen Venekamp

Heleen Venekamps grote passie is de harp en daarnaast heeft zij heel veel interesse in de mens. Iedereen is anders, en...

 
 
 

Wil jij een impressie van onze kleutercursus harp?

Benieuwd of kleutercursus harp iets voor jouw kleuter is? Doe een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

 

Gerelateerde cursussen

Snaar
Harp
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Snaar
Viool peuter en kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvangt u een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als u zich later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.