Cello kleutercursus

Snaar

Ook kleuters kunnen cello leren spelen! Natuurlijk spelen zij dan niet op een 'gewone' cello, maar voor kleuters zijn er heel kleine instrumenten... Zo kunnen ook kleuters spelenderwijs cello leren spelen.

Bekijk cursusaanbod

In de cursus leren de kinderen, ondersteund door een verhaal, verschillende klanken te maken op hun cello en door middel van spelletjes leren ze de basishouding aan.

Een ouder of verzorger woont iedere les bij zodat ze hun kind thuis ook kunnen ondersteunen met oefenen. Voor deze oefeningen is het noodzakelijk om thuis ook een cello te hebben. Hebben jullie geen eigen cello? Geen probleem, er kan ook via De Muzen gehuurd worden. De cursus bestaat uit 10 lessen voor 128 euro. 


Introductiecursus
Wilt u weten of het iets is voor uw cellist in de dop? Er is een introductiecursus van drie lessen voor 38,50 euro.

Cursusaanbod

4-6 jaar
Korte cursussen
Kleutercursus cello - 3 lessen
€38.50

Meer info

Kleutercursus cello - 10 lessen
€128.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Elianne Ardts
 
 
 

Wil jij een impressie van onze kleutercursus cello?

Benieuwd of kleutercursus cello iets voor jouw kleuter is? Doe een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

 

Gerelateerde cursussen

Snaar
Harp kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

Snaar
Viool peuter en kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvangt u een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als u zich later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!