Flamenco

Gitaar

Spaanse gitaar, leer de basis van Flamenco!

Deze cursus is ideaal voor iedereen die gitaar speelt en zich wil verdiepen in de Spaanse gitaarmuziek, ook bekend als Flamenco.

BEKIJK lesmogelijkheden

In de lessen behandelen we verschillende technieken en klanken zoals Rasgueado en Golpe, welke deze muziek zo specifiek Spaans maakt. Aan het einde van de cursus heb je de basisvaardigheden om met  'duende' te spelen en eventueel verder te gaan op de ingeslagen weg richting Andalusië!

Start cursus Spaanse gitaar 

De cursus wordt gegeven door docent Reint van den Brink en telt 8 lessen. Er wordt gestart zodra voldoende aanmeldingen binnen zijn (minimaal drie). Het lesmoment is op woensdag, donderdag of vrijdag en wordt in overleg met de cursisten vastgesteld.

Je kan naar de lessen een eigen gitaar meenemen, of desgewenst een instrument huren bij ons. Dit kost € 12,00 voor de duur van deze cursus.

Inschrijven vervolglessen

Per cursusjaar kan maar één keer ingeschreven worden voor deze korte cursus. Als je wilt inschrijven voor vervolglessen op de (Spaanse) gitaar, doe dit dan via de cursuspagina Gitaar. Samen met Reint maak je dan afspraken over de invulling van deze lessen.

Cursusaanbod

12-20 jaar
Korte cursus
Flamenco (gitaar)
€85.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

vanaf 21 jaar
Korte cursus
Flamenco (gitaar)
€87.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

 

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Reint van den Brink

Reint van den Brink speelde zijn eerste akkoorden als klein jochie op het kerkpodium van zijn vader. Een paar jaar later...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of de cursus Spaanse gitaar iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Rockgitaar voor beginners
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Gitaar
Gitaar
Ukelele
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument.

Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te vinden via de pagina Uitleen van instrumenten. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen.