Examens

Examens

Het is mogelijk om in één keer in het jaar examen te doen voor A, B, C of D. Samen met je docent bepaal je of je er klaar voor bent. De theorielessen starten in januari, de theorie-examens worden afgenomen in april en de praktijkexamens worden in juni afgenomen.

 

Het is niet verplicht om het volledige examen af te nemen, je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het ene jaar theorie-examen te doen en een jaar later praktijkexamen. Je bent ook niet verplicht om theorie-lessen te volgen. Thuisstudie is ook zeker mogelijk! 

De theorie-lessen worden gegeven door Cunéra van Lier. Zij neemt ook de theorie-examens af. Het praktijkexamen leg je af bij je eigen vakdocent en een collega-docent. De planning voor de praktijkexamens loopt ook via je eigen docent.

Inschrijven

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor het praktijkexamen. Inschrijven hiervoor kan via onderstaande links naar inschrijfformulieren. Deze formulieren kan je thuis uitprinten en eenmaal ingevuld bij de balie van Spectrum inleveren. Deze formulieren zijn bedoeld voor leerlingen van De Muzen. Mensen die geen les volgen bij De Muzen, kunnen ook bij ons examen doen maar voor hen gelden andere tarieven. Is dit op jou van toepassing, neem dan even contact op met de administratie. 

Inschrijfformulier A/B-examens
Inschrijfformulier C/D-examens
 

Cursusaanbod

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Cunéra van Lier

Cunéra van Lier kreeg de liefde voor de muziek in het algemeen en voor de sax in het bijzonder met de paplepel ingegoten...