Cunéra van Lier

Cunéra van Lier kreeg de liefde voor de muziek in het algemeen en voor de sax in het bijzonder met de paplepel ingegoten in de van blaasmuziek doordrenkte Limburgse cultuur. Actief musiceren doet zij dan ook al vanaf haar 8e jaar, eerst als amateursaxofonist en nu nog steeds als professioneel musicus.

Muziek maken is voor haar ontspanning, afleiding en het geeft enorm veel voldoening, of zij nu op het podium staat of les geeft aan leerlingen. Als docent is het haar doel om het specifieke muzikale talent van de leerling te ontdekken en te ontplooien op een doeltreffende manier en in een passend tempo, toegesneden op de persoon. Naast de saxofoonlessen, verzorgt Cunéra ook al de nodige jaren de theorielessen bij de examens A, B, C en D, en de Talentenklas.

Cunéra is als altsaxofoniste verbonden aan het Utrechts Saxofoon Kwartet. En ook leuk om te weten: zij vormt samen met onze pianodocente Lisette van de Loo het duo Lier & Loo

Opleiding

Cunéra studeerde aan het Utrechts Conservatorium en behaalde daar haar diploma's voor docerend musicus (met onderscheiding) en uitvoerend musicus. Ook behaalde zij haar doctoraal muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht.
 

Welke cursussen geeft Cunéra?
Examens
Accordeon
Altviool
Blokfluit
Cello
Contrabas
Drums
Dwarsfluit
Fagot
Gitaar
Harp
Hobo
Hoorn
Keyboard
Klarinet
Klavecimbel
Orgel
Panfluit
Piano
Saxofoon
Slagwerk
Trombone
Trompet
Viool
Zang
Examens
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Saxofoon
Saxofoon
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar