Tapdance

Snelle ritmes, show en jazzy op muziek van toen en nu! Tapdance komt voort uit een smeltkroes van culturen in Amerika en kenmerkt zich door zijn supersnelle voetritmen en het aanstekelijke showelement. Het is één van de leukste dansen waarin jij jouw lichaam gebruikt als een slaginstrument. Meedoen kan vanaf 9 jaar!

Bekijk cursusaanbod

Treed in de voetsporen van de klassieke tapdancesterren uit Hollywoodfilms en Broadwaymusicals zoals Mary Poppins en Billy Elliott! Maar tapdance kan ook prima op muziek uit de Top 40. En soms heb je ook helemaal geen muziek nodig, omdat je die zelf al maakt met de tapschoenen… Enthousiast? Doe dan mee! Er zijn twee groepen:

Tapdance voor halfgevorderde dansers

Deze lessen worden gegeven aan kinderen vanaf 9 jaar (tot en met 20 jaar). Een leuke mix, en dat klikt goed. De lessen worden gegeven op vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur.

Tapdanceles voor volwassenen

Er is ook een groep voor volwassenen. De lessen worden gegeven op vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.  Starten met deze cursus kan op gewone schoenen, maar er zijn ook speciale 'taps' verkrijgbaar die u onder gewone schoenen kunt bevestigen zodat u alsnog een tapeffect kunt maken. 

Beginnersgroep

Op dit moment hebben we helaas geen groep voor beginners, maar bij voldoende animo willen wij hier zeker mee starten. Als je wilt beginnen met tapdancelessen, stuur ons dan een mailtje: info@demuzen.nl.

Cursusaanbod

9-20 jaar
Jaarcursussen
Tapdance (half gevorderden)
€123.00

Meer info

Voor de tapdancecursussen van De Muzen gelden kledingvoorschriften:
zwarte jazzbroek, makkelijk zittend t-shirt en tapschoenen

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

vanaf 21 jaar
Jaarcursussen
Tapdance 21+
€148.50

Meer info

Voor de tapdancecursussen van De Muzen gelden kledingvoorschriften:
zwarte jazzbroek, makkelijk zittend t-shirt en tapschoenen

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Lesrooster      
vrijdag 18.30-19.30 uur half gevorderden Sofie Löffler
  19.30-20.30 uur volwassenen Sofie Löffler

Docenten die deze cursus geven

Sofie Löffler
Muziek, dans en theater kom je overal tegen. Thuis, op school, in het theater en op festivals. De beste opleiding krijg...
 
 
 

Wil jij een impressie van onze tapdansles?

Benieuwd of tapdansles iets voor jou is? Doe een gratis proefles mee om eens vrijblijvend de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Moderne dans
Jongeren

13 - 20 jaar

Klassiek ballet
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.