Sofie Löffler

Sofie Löffler is onze docente (tap-)dans. De passie en het enthousiasme die Sofie tijdens haar studiejaren heeft ontwikkeld voor dans en theater probeert ze over te brengen op haar leerlingen. In haar lessen vindt ze het van belang dat de leerlingen plezier halen uit hetgeen wat ze doen. Een positieve en open sfeer in haar les dragen daar dan ook aan bij. Leerlingen verder zien komen, zien groeien geeft haar enorm veel voldoening. Zowel op technisch gebied als op sociaal gebied.

Daarnaast geniet Sofie ontzettend van het samen met de leerlingen toewerken naar een eindpresentatie of voorstelling. Hierin vindt ze het van belang dat er ruimte is voor de eigenheid van de leerlingen. Door het samen aan een choreografie of stuk werken bevordert ze de creativiteit, eigenheid en het dansplezier van de kinderen en volwassenen.

Opleiding 

Sofie behaalde haar Bachelor Leraar Basisonderwijs met Minor Dans en Theater, en haar Bachelor Docerend Theatermaker aan ArtEZ, hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Daarnaast volgt ze nog regelmatig verschillende workshops en Masterclasses op het gebied van zowel toneel als (tap-)dans.

Welke cursussen geeft Sofie?
Tapdance
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar