Urban dance

Wil jij een allround urban danser worden? Wil jij lekker los gaan op coole beats? Van Hiphop tot Floorwork, van nieuwe technieken leren tot het aanleren van gave choreografieën. Je leert het allemaal in de cursus Urban Dance.

Bekijk cursusaanbod

In de lessen van docent Cas Dekker leer je jezelf ontwikkelen in de urban stijlen. Cas heeft zich ontwikkeld in het toepassen van urban technieken op de vloer, maar het meest belangrijke in zijn les is dat je jezelf kunt zijn.

Wanneer is er urban danceles?

Ter introductie van urban dance start Cas met een korte cursus van 16 lessen. Er is een groep voor kinderen vanaf 7 jaar en deze groep heeft les op dinsdag, van 17.00 tot 18.00 uur.

De groep voor kinderen vanaf 12 jaar heeft les op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur. Deelname aan kost 70,00.

Bij voldoende animo gaan we dinsdag 23 januari 2024 van start met deze lessen. 

 

 

 

Cursusaanbod

vanaf 7 jaar
Korte cursussen
Urban dance (vanaf 7 jaar)
€70.00

Meer info

Urban dance (vanaf 12 jaar)
€70.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur. Wist je dat je deze lessen ook kunt betalen via de Veenendaal Pas?

Liever eerst een proefles?
Naam
Dag Tijd groep docent
dinsdag 17.00-18.00 uur vanaf 7 jaar Cas Dekker
dinsdag 18.00-19.00 uur vanaf 12 jaar Cas Dekker

 

Docenten die deze cursus geven

Cas Dekker
 
 
 

Wil jij een impressie van onze urban danceles?

Benieuwd of urban dance iets voor jou is? Vraag dan een proefles aan.

Vraag proefles aan

 

Gerelateerde cursussen

Tapdance
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Moderne dans
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.