Moderne dans

Dansen vanuit de eigen beleving, emotie en expressie staat centraal in moderne dansen.

Bekijk cursusaanbod

Deze dansvorm is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw door de zoektocht naar andere bewegingsvormen dan die van het klassiek ballet. Er kwam meer aandacht voor eigen interpretatie van de muziek en improvisatie. Er zijn veel verschillende stijlen binnen het moderne dans maar allemaal zijn ze gebaseerd op de natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam. 

Spreekt jou dat ook aan? Doe dan mee aan onze cursus moderne dans! Eerst een proefles volgen om te kijken of het iets is voor je, is zeker mogelijk! Later instromen is geen enkel probleem.

 

Open lesweek bij dans
-

Nieuwsgierig naar onze danslessen? Kom dan in de week van maandag 9 september gewoon eens kijken en mee doen, je bent van harte welkom....

Cursusaanbod

vanaf 12 jaar
Jaarcursussen
Moderne Dans - 60 minuten groepsles
€123.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam
Lesrooster    
maandag 19.15-20.15 uur vanaf 12 jaar Heleen van der West

Docenten die deze cursus geven

Heleen van der West
 
 
 

Wil jij een impressie van onze lessen moderne dans?

Benieuwd of moderne dans iets voor jou is? Doe een gratis proefles mee om eens vrijblijvend de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Tapdance
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Hiphop / urban dance
Kinderen

2 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoeft u zich niet uit te schrijven als u een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als u een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en u wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om u uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, staat u voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als u zich uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als u later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en u minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van Muziekschool de Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/utrecht en https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelre....

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.