Hoezo te oud voor toneelles

Een mens is nooit te oud om iets nieuws te leren en daarom hebben wij de toneelcursus voor volwassenen: Hoezo te oud om toneel te spelen.

Bekijk cursusaanbod

Hoe mooi is het om eens een ander te mogen zijn? In een kostuum rond te kunnen lopen van vroeger of in de toekomst? Op toneel kan alles zolang we respectvol met elkaar omgaan.

Fantaseer mee, lach uitbundig, speel de sterren van de hemel, maar maak vooral veel plezier met elkaar. En de cursus wordt afgesloten met een korte voorstelling voor publiek.

Lesdag

De cursus Hoezo te oud om toneel te spelen is bedoeld voor volwassenen vanaf 30 jaar en wordt gegeven door docente Marthie Overeem. De cursus heeft 10 lessen van 2 uur, en de lessen vinden plaats op maandag van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname kost € 102,50 plus € 5,00 aan materiaalkosten.

De eerstvolgende start is op maandag 23 januari. Een gratis proefles meedoen kan op maandag 16 januari. Aanmelden voor de proefles kan via info@demuzen.nl of via deze cursuspagina.

 

Cursusaanbod

vanaf 30 jaar
Korte cursus
Hoezo te oud voor toneel
€102.50

Meer info

De materiaalkosten voor deze toneellessen bedragen € 5,00. Dit bedrag kan bij aanvang van de lessen betaald worden aan de docent.

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Marthie Overeem

Marthie Overeem verzorgt onze toneel- en musicallessen. Voor haar is het belangrijk dat leerlingen zich thuis en veilig...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of deze lessen iets voor jou zijn? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Toneellessen 20-25 jaar

Jong volwassenen die graag toneelles willen volgen, kunnen mee doen met de lessen voor 20-25 jaar. Kijk voor meer informatie over deze cursus op de pagina Toneel

 

Gerelateerde cursussen

Toneel
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Klassiek ballet voor volwassenen
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.