Zangensemble pop / lichte muziek

Zang
Ensembles

Heb je veel plezier in het zingen van popmuziek? Wil je graag samen met anderen zingen? Leer van elkaar en verhoog je zangkwaliteiten!

Bekijk cursusaanbod

Tijdens deze cursus zing je in groepsverband allerlei verschillende liedjes uit de popmuziek van vroeger tot nu. Van klassiekers van Queen en The Eagles tot hedendaagse songs van Red Hot Chili Peppers en Bruno Mars.

De beginselen van verschillende zangtechnieken worden geoefend en we doen oefeningen om bijvoorbeeld je ademhaling en timing beter te controleren en te ontwikkelingen. Daarnaast leer je in harmonie te zingen. Ontwikkel je gehoor en zing 3-stemmig met elkaar!

De 16 lessen worden 2-wekelijks gegeven vanaf dinsdag 3 november van 19:30 tot 20:30 uur. 

Online Open Huis

Maak kennis met De Muzen tijdens ons online Open Huis! Tussen 10.00 en 12.00 uur kan onze docenten ontmoeten en meedoen met workshops....

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Korte cursus
Zangensemble pop / lichte muziek
€80.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

 

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Sjoerd Arends

Sjoerd Arends (Groningen, 1987) is een veelzijdige zanger die al op heel jonge leeftijd op het podium stond. Hij maakte...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of dit zangensemble iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Zang pop / lichte muziek
Zang
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Zang: werk aan je stem!
Zang
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Tijdens officiële schoolvakanties en feestdagen is De Muzen gesloten. Wij volgen de schoolvakanties van de basisscholen/voortgezet onderwijs in de regio Midden Nederland. Ook de administratie is in de vakanties afwezig. Wanneer de vakanties zijn, vind je op de pagina Schoolvakanties.