Zangensemble pop / lichte muziek

Zang
Samenspel

Heb je veel plezier in het zingen van popmuziek? Wil je graag samen met anderen zingen? Leer van elkaar en verhoog je zangkwaliteiten!

Bekijk cursusaanbod

Tijdens deze cursus zing je in groepsverband allerlei verschillende liedjes uit de popmuziek van vroeger tot nu. Van klassiekers van Queen en The Eagles tot hedendaagse songs van Red Hot Chili Peppers en Bruno Mars.

De beginselen van verschillende zangtechnieken worden geoefend en we doen oefeningen om bijvoorbeeld je ademhaling en timing beter te controleren en te ontwikkelen. Daarnaast leer je in harmonie te zingen. Ontwikkel je gehoor en zing 3-stemmig met elkaar!

De 16 lessen worden 2-wekelijks gegeven op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur. 

 

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Korte cursus
Zangensemble pop / lichte muziek
€82.00

Meer info

 

 

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Sjoerd Arends

Sjoerd Arends (Groningen, 1987) is een veelzijdige zanger die al op heel jonge leeftijd op het podium stond. Hij maakte...

Gerelateerde cursussen

Zang pop / lichte muziek
Zang
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Singer songwriter
Gitaar
Zang
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

Tijdens officiële schoolvakanties en feestdagen is De Muzen gesloten. Wij volgen de schoolvakanties van de basisscholen/voortgezet onderwijs in de regio Midden Nederland. Ook de administratie is in de vakanties afwezig. Wanneer de vakanties zijn, vind je op de pagina Schoolvakanties.