Trekzak

Accordeon

Weet u hoe een trekzak eruit ziet en wat u er allemaal mee kunt doen? Dit vrolijke instrument is familie van de accordeon en wij nodigen u van harte uit om met hem kennis te komen maken. 

Bekijk cursusaanbod

Na afloop van de kennismakingscursus kunt u al een eenvoudige melodie, zoals een wals of een volksdans, met een begeleiding spelen. En is de kennismaking zo goed bevallen, dan kunt u natuurlijk altijd doorgaan met een jaarcursus! 

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Korte cursussen
Trekzak - kennismakingscursus
€79.95

Meer info

Deze cursus kan als individuele les of als groepsles gevolgd worden. Voor meer informatie klik hier.

Jaarcursussen
Trekzak - 20 minuten 2-wekelijks
€417.00

Meer info

Deze cursus bestaat uit 18 lessen, van september tot en met juni/juli. Bij later instromen wordt de cursusprijs bepaald op basis van het aantal nog resterende lessen in het cursusjaar.

Trekzak - 30 minuten 2-wekelijks
€619.00

Meer info

Deze cursus bestaat uit 18 lessen, van september tot en met juni/juli. Bij later instromen wordt de cursusprijs bepaald op basis van het aantal nog resterende lessen in het cursusjaar.

Trekzak - 20 minuten wekelijks
€820.00

Meer info

Deze cursus bestaat uit 37 lessen, van september tot en met juni/juli. Bij later instromen wordt de cursusprijs bepaald op basis van het aantal nog resterende lessen in het cursusjaar.

Trekzak - 30 minuten wekelijks
€1079.00

Meer info

Deze cursus bestaat uit 37 lessen, van september tot en met juni/juli. Bij later instromen wordt de cursusprijs bepaald op basis van het aantal nog resterende lessen in het cursusjaar.

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

 

Docenten die deze cursus geven

Hans van Schuppen
Muziek, dans en theater kom je overal tegen. Thuis, op school, in het theater en op festivals. De beste opleiding krijg...

Wil jij een impressie van onze trekzakles?

Benieuwd of trekzakles iets voor jou is? Je bent van harte welkom om het eens tijdens een gratis proefles uit te proberen.

Vraag proefles aan

Docent Lesdag
Hans van Schuppen maandag, donderdag

Bij voldoende interesse en beschikbaarheid van een docent zijn andere dagen ook mogelijk.

Gerelateerde cursussen

Accordeon
Accordeon
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Piano
Piano
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.