Koorscholing / stemvorming

Zang

Zing je in een koor en wil je graag de ins en outs van het koorzingen leren? Met de cursussen koorscholing wordt gewerkt aan de basis en de technieken.

Bekijk cursusaanbod

Beginners

Voor mensen die nog geen of weinig koorervaring hebben maar de basis willen leren van goed stemgebruik en daarnaast de ins en outs van het koor zingen willen leren. Het zingen in een koor wordt immers nog leuker als je de taal van de muziek en de mogelijkheden van je stem leert kennen. In deze cursus wordt op elementair niveau gewerkt aan houding, ademhaling, muzikaal gehoor en notenschrift. Ontdek wat voor stemsoort je hebt, hoe je een koorpartij leest en meer. 

De cursus voor beginners wordt gegeven op maandag, van 18.30 tot 19.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen starten we maandag 16 september weer.

Gevorderden

Deze cursus is geschikt voor koorzangers die de beginnerscursus gevolgd hebben of al enige jaren ervaring hebben in het zingen in een koor en die willen werken aan de techniek van het zingen zoals volume, klank en adem(steun).

De cursus voor beginners wordt gegeven op maandag, van 19.30 tot 20.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen starten we maandag 16 september weer.

 

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Beginners
Koorscholing voor beginners
€79.95

Meer info

Gevorderden
Koorscholing voor gevorderden
€79.95

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Hannie Slingerland

Hannie Slingerland is zangdocente klassiek, en verzorgt ook de operalessen en leidt ons Overdagkoor. Ze is gefascineerd...

Wil jij een impressie van onze lessen koorscholing?

Benieuwd of deze lessen iets voor jou zijn? Neem dan eens een vrijblijvende proefles om te ontdekken wat deze lessen inhouden. 

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Zang
Overdagkoor
Volwassenen

21+ jaar

Zang
Opera
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Dat kan op deze website. U kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar u zich voor wilt inschrijven. Uw inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vindt u bij de balie van Spectrum.

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.