Dwarsfluitensemble

Dwarsfluit
Samenspel

Speel je dwarsfluit en heb je zin om in een groep te spelen? Kom dan ons ensemble voor de gevorderde fluitist!

Bekijk cursusaanbod

In het dwarsfluitensemble leer je samenspelen, samen werken, luisteren naar de ander en dat allemaal aan de hand van veel verschillende muzikale stijlen, zoals klassiek, romantisch, jazzy, maar ook hedendaags.

Gevorderden

De lessen van het dwarsfluitensemble voor gevorderden zijn bedoeld voor leerlingen die spelen op B/C niveau (gemiddeld 5/6 jaar les). Twijfel je of je mee kan doen met dit ensemble, overleg dan met docente Christianne van Gelder. De 18 lessen worden 2-wekelijks gegeven van 19.00 tot 20.00 uur.

Als je een jaarcursus van het vocale of instrumentale onderwijs bij De Muzen volgt, krijg je 50% korting op jouw inschrijving.

Cursusaanbod

Gevorderden
Korte cursussen
Dwarsfluitensemble gevorderden
€102.50

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Christianne van Gelder

Christianne van Gelder combineerde al vanaf het begin van haar studie het spelen met haar grote passie, het lesgeven...

 
 
 

Wil je eens kennis maken?

Benieuwd hoe het is om in één van onze dwarsfluitensembles te spelen? Doe dan een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Barokensemble Barocco delle Muse
Samenspel
Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Dwarsfluit
Dwarsfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.