Blokfluitensembles

Blokfluit
Samenspel

De blokfluit is helemaal terug. Werd zij vroeger nog wel eens gezien als een beginnersinstrument dat je zo snel mogelijk inruilde voor het echte werk, tegenwoordig wordt haar heldere en warme klank weer enorm gewaardeerd. En in samenspel klinkt de blokfluit prachtig en blijkt ook dat de blokfluit veel meer kanten heeft dan je in eerste instantie zou denken.

Bekijk cursusaanbod

Het blokfluitensemble is bedoeld voor mensen die minimaal twee jaar les hebben gehad (vanaf 18 jaar). We spelen zowel oude als moderne muziek op alle typen blokfluiten. 

Twee blokfluitensembles

Er is een blokfluitensemble op maandag (16.00-17.00 uur, wekelijks) en op donderdag (19.30-20.30 uur, 2-wekelijks).

Ook leden, die niet elke les kunnen volgen, zijn van harte welkom bij het maandagensemble. Zij kunnen zich inschrijven voor een 'halve cursus', van 18 lessen. Zij overleggen dan samen met Ad van Vliet welke lessen gevolgd kunnen worden. Als de 18 lessen eenmaal gevolgd zijn, is het wel noodzakelijk dat u zich dan opnieuw inschrijft voor nogmaals 18 lessen. Uiteraard worden dan enkel de lessen die daadwerkelijk gevolgd worden, in rekening gebracht. 

Leerlingen die al een instrumentale of vocale jaarcursus volgen bij De Muzen, krijgen 50% korting op het ensembletarief.

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Jaarcursussen
Blokfluitensemble maandag
€194.00

Meer info

Leerlingen die een muzikale of vocale jaarcursus bij De Muzen volgen, krijgen 50% korting op deelname aan het ensemble. 

Blokfluitensemble maandag - 18 lessen
€94.50

Meer info

Blokfluitensemble donderdag
€94.50

Meer info

Leerlingen die een muzikale of vocale jaarcursus bij De Muzen volgen, krijgen 50% korting op deelname aan het ensemble. 

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Ad van Vliet

Ad van Vliet is onze blokfluitdocent en dirigent van barokensemble Barocco delle Muse en diverse blokfluitensembles. Hij...

 
 
 

Wil je eens kennis maken met onze blokfluitensembles?

Benieuwd hoe het is om in één van onze blokfluitensembles te spelen? Doe dan een keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Blokfluit
Blokfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Blokfluit kleutercursus
Blokfluit
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.