Hiphop / urban dance

Wil je net zo kunnen dansen als de dansers in 'Step Up' of 'Honey'? Wil je dansen op de nieuwste beats van Justin, Rihanna, Drake en vele anderen? Dan zit er maar één ding op; en dat is jezelf opgeven voor de cursus Hiphop/urban dance.

Bekijk cursusaanbod

In elke hiphop-les krijg je een korte combinatie aangeleerd en dat wordt uitgebouwd tot een supergave choreografie. Je leert ook improviseren (freestylen). Docent Melano 'Nemaru' Bruinhart gaat ook in op de stijl hiphop en wat deze inhoudt. 

Dit gebeurt in zowel de lessen voor de beginners als voor de gevorderde dansers. In de gevorderde groep gaat Melano wel dieper in op de stijl en zijn de trainingen ook zwaarder.

Wanneer is er hiphoples?

Beide cursussen tellen 37 lessen. De beginnersgroep volgt les op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur, de gevorderde groep danst op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. De lessen zijn bedoeld voor dansers vanaf 12 jaar.

Later instromen is geen enkel probleem, en ook het volgen van een proefles is zeker mogelijk! 

Cursusaanbod

vanaf 12 jaar
Jaarcursussen
Hiphop/urban dance
€123.00

Meer info

Hiphop/urban dance (gevorderden)
€123.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Dag Tijd groep docent
woensdag 18.00-19.00 beginners hiphop Melano Bruinhart
woensdag 19.00-20.00 gevorderden hiphop Melano Bruinhart

(De lessen zijn voor dansers vanaf 12 jaar)

Docenten die deze cursus geven

Melano Bruinhart

Melano Bruinhart is onze hiphop-docent. Hij is ook bekend als Nemaru, een naam die je vaak terug hoort komen in de...

 
 
 

Wil jij een impressie van onze hiphop dansles?

Benieuwd of hiphoples iets voor jou is? Doe een gratis proefles mee om eens vrijblijvend de sfeer te proeven.

Vraag proefles aan

 

Gerelateerde cursussen

Tapdance
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Moderne dans
Jongeren

13 - 20 jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.