Slagwerkensembles

Slagwerk
Samenspel

Bespeel je slagwerk en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken? Doe dan mee met één van onze slagwerkensembles.

meteen naar inschrijven

Als leerling van deze ensembles leer je samenspelen, grooves te creëren, verschillen muziekstijlen ontdekken en op al het voor de hand zijnde slagwerk met de juiste techniek te spelen. Zo leer je de slagwerkinstrumenten nog beter kennen en je leert ook luisteren naar je groepsgenoten.

Er wordt in de lessen gespeeld op ongestemd slagwerk, zoals cajon, djembé, kleine trom en bekkens. 

Slagwerkensembles

Er zijn twee ensembles voor kinderen en jongeren: één voor beginners, en één voor de gevorderde slagwerker. Beide ensembles staan onder leiding van docent Romeo Cimarosti en tellen 37 lessen voor € 194,00.

De beginnersgroep heeft les op woensdag van 16.15 tot 17.15 uur, de gevorderde groep van 18.30 tot 19.30 uur. 

Slagwerkensemble voor volwassenen

Ook voor volwassenen is er een slagwerkensemble. Deze groep repeteert op woensdag van 19.45 tot 20.45 uur. In deze groep is plek voor de beginnende slagwerker, maar ook voor de gevorderde percussionist. Docent Romeo Cimarosti zorgt er voor dat er voor iedereen een leuke, passende uitdaging is!

Deelname kost € 94,50 voor 18 lessen. Deze lessen worden wekelijks geworden. Er start een cursus op woensdag 7 september, en een tweede cursus start in februari 2023.

Korting voor leerlingen

Sta je ingeschreven voor een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op jouw inschrijving voor het ensemble. Deze korting wordt automatisch toegepast als de administratie jouw inschrijving verwerkt. 

 

 

 

Cursusaanbod

vanaf 7 jaar

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Jaarcursussen
Slagwerkensemble beginners
€194.00

Meer info

Slagwerkensemble gevorderden
€194.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

vanaf 21 jaar

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

Korte cursus
Slagwerkensemble volwassenen
€94.50

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

 

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Romeo Cimarosti

Romeo Cimarosti is onze slagwerkdocent en komt oorspronkelijk uit Italië.

Al van jongs af aan trommelt hij op alles...

 
 
 

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of deel uitmaken van onze slagwerkensembles iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er uit ziet en hoe het werkt bij een slagwerkensemble, kijk dan eens bij Percossa. Of bekijk onderstaande video van een groepje slagwerkers van De Muzen!

Gerelateerde cursussen

Slagwerk
Drums
Slagwerk
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Cajon
Slagwerk
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.