Jeugdorkest OPMAAT

Dwarsfluit
Fagot
Hobo
Hoorn
Klarinet
Saxofoon
Slagwerk
Trombone
Trompet
Samenspel

Ben je lid van harmonie Caecilia, maar speel je nog niet in het grote orkest, of bespeel je één van onderstaande instrumenten en zou je graag samen met anderen muziek maken?

Schrijf je dan in voor OPMAAT, het nieuwe blaasorkest van De Muzen, in samenwerking met harmonie Caecilia!

Schrijf je meteen in

OPMAAT is een orkest met de instrument-bezetting van een harmonieorkest. Dat bestaat uit de volgende instrumenten: klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hobo, trompet, trombone, hoorn, tuba, fagot en slagwerk.

Onder leiding van Rens Meuwissen (een heuse dirigent!) leer je naar elkaar te luisteren, samen te spelen en er met z’n allen iets moois van te maken.

De muziek die daarvoor wordt uitgekozen is afkomstig uit het hedendaags harmonie-orkestrepertoire en heeft voor elk wat wils te bieden; van bekende popliedjes tot licht-klassieke muziek en van alles daartussen. Als je zelf suggesties hebt voor een leuk stuk dan komt dit in overleg met de dirigent misschien ook wel op de lessenaar te staan!

Ben je 8 jaar of ouder, heb je minimaal 1 jaar les en heel veel zin om samen met anderen muziek te maken, meld je dan snel aan!

Lesmoment en kosten

De lessen starten weer op dinsdag 17 september en de lessen zijn van 18.30 tot 19.30 uur. Er zijn 16 lessen en deelname kost € 94,00. Leerlingen die een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen volgen, krijgen 50% korting op het cursusbedrag.

Voor leerlingen die les volgen via Harmonie Caecilia, is deelname aan OPMAAT gratis. Het is wel noodzakelijk om je in te schrijven. 

Wist je trouwens dat een vereniging als Caecilia veel te bieden heeft? Via Caecilia is het ook mogelijk om muziekles bij De Muzen te volgen. Hier gelden aangepaste (lagere) tarieven voor. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Caecilia. 

 

Cursusaanbod

Vanaf 8 jaar
Vanaf minimaal 1 jaar ervaring
Jeugdorkest Opmaat
€94.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Deze lessen kan je ook betalen via de Veenendaal Pas.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

 
 
 

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of dit jeugdorkest iets voor jou is? Je bent van harte welkom om een keer een proefles mee te doen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Trompet
Trompet
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Hobo
Hobo
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar