Gitaarensemble

Gitaar
Samenspel

Ben jij 15 jaar of ouder, speel jij akoestisch, elektrisch of basgitaar en lijkt het jou leuk om met meerdere gitaristen samen te spelen? Geef je dan op voor het gitaarensemble!

Bekijk ons cursusaanbod

Je hoeft geen noten te kunnen lezen (er worden voornamelijk tabs en akkoorddiagrammen gebruikt), maar er is wel een basis speelniveau vereist; je moet bekend zijn met de basisakkoorden en niet bang zijn voor ritmes met wat snellere notenwaardes erin, zoals achtste en zestiende noten.

Onder leiding van onze gitaardocent Thijmen den Hartigh wordt gewerkt aan met name repertoire uit de popmuziek. Je kunt hierbij denken aan nummers van bijvoorbeeld Ed Sheeran, Britney Spears, Destiny’s Child en Backstreet Boys. 

Repetitie gitaarensemble

Er zijn 8 lessen van een uur. Het lesmoment wordt bepaald door de docent, in overleg met de cursisten. De bedoeling is om te starten in de week na de meivakantie.

Korting voor leerlingen

Deelname aan de repetities kost € 96,00. Volg je een muzikale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensembleprijs.

 

Cursusaanbod

Alle leeftijden

Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

korte cursussen
Gitaarensemble
€96.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Thijmen den Hartigh

Mijn naam is Thijmen en ik geef nu al zo'n 15 jaar custom gitaarles. Wat houdt dat precies in: mijn lessen zijn gericht...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of meespelen in het gitaarensemble iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens mee te doen!

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Elektrische gitaar
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Gitaar
Gitaar
Ukelele
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusjaar. Voor jaarcursussen (van 18 of 37 lessen) geldt dat de inschrijving is voor de duur van het cursusjaar. Uitschrijven kan per einde cursusjaar en vanaf de 13e maand van de inschrijving geldt een opzegtermijn van een maand. 

Inschrijvingen voor een jaarcursus (18 of 37 lessen) worden automatisch verlengd voor het nieuwe cursusjaar, tenzij jij je uitschrijft. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk! Tussentijds uitschrijven bij een korte cursus is niet mogelijk. Korte cursussen zijn cursussen met minder dan 16 lessen. 

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

Veenendaal Pas

Ook kan je bij De Muzen betalen met de Veenendaal Pas (en Cunera Pas en Grebbe Pas). Heb je hier vragen over, neem dan contact op via info@demuzen.nl