FAQ Corona

Algemeen

Op dit moment mogen al onze lessen gegeven worden! 

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op magikweermeedoen.nl.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

 

Maatregelen

Wij volgen de basisregels van het RIVM. Blijf thuis als je ziek bent, was je handen en houd afstand zijn daarbij de belangrijkste. 

 

 

 

​​​​​​Nee, als je één of meerdere symptomen hebt die kunnen wijzen op Corona, mag je niet naar de les komen. Het gaat hier om neusverkoudheid, loopneus, hoofdpijn, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en benauwdheidsklachten. Ook als iemand uit je huis deze klachten heeft, vragen we je om thuis te blijven.

Hervatting lessen

Ook voor onze docenten gelden de maatregelen van het RIVM. Blijf thuis als je ziek bent, was je handen en houd afstand zijn daarbij de belangrijkste maatregelen. Meer informatie vind je in ons protocol.

​​​​​​Er wordt alleen les gegeven in lokalen waarin voldoende ruimte is. Per ensemble is dit bekeken. In de lokalen bevinden zich ook hulpmiddelen om veilig les te kunnen geven/volgen.

Er wordt alleen les gegeven in lokalen waarin voldoende ruimte is. In de lokalen bevinden zich ook hulpmiddelen om veilig les te kunnen geven/volgen.

Er zijn hier geen mogelijkheden voor. Het verzoek is om thuis om te kleden.

​​​​​​Wij zijn er ons van bewust dat maatwerk in deze periode nog wenselijk is. Overleg eerst met je docent over de mogelijkheden. Kom je er samen niet uit, neem dan gerust contact met ons op via info@demuzen.nl.

​​​​​Nee, de leerlingen van dansdocente Cindy Leyenaar worden beneden in de foyer opgehaald. Zij brengt de kinderen na afloop van de les ook weer terug naar de foyer. Van de andere dansleerlingen wordt verwacht dat zij zelfstandig naar de danszaal komen. 

​​​​​Ja, dat mag. De docent heeft een handhavende functie en ziet erop toe dat iedere cursist zich aan het protocol houdt.

Facilitair

Er wordt in Spectrum geen gebruik gemaakt van een airconditioning. De lucht in Spectrum is toevoer van verse lucht van buiten. De gebruikte lucht wordt via een gescheiden kanaal naar buiten afgevoerd. Per lokaal/ruimte is deze luchtbehandeling ingesteld op de juiste capaciteit.

Er is op elke afdeling voldoende gelegenheid om handen te wassen. Daarnaast staat op een aantal plekken een desinfectiezuil.

Zit jouw vraag er niet bij?

Stuur ons een mailtje of bel ons, dan kunnen we je vraag alsnog beantwoorden!