FAQ Corona

Algemeen

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op magikweermeedoen.nl.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

Veenendaal Pas

Ook kan je met de Veenendaal Pas (en Grebbe Pas en Cunera Pas) bij De Muzen betalen. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op via info@demuzen.nl.

Hervatting lessen

​​​​​​Wij zijn er ons van bewust dat maatwerk in deze periode nog wenselijk is. Overleg eerst met je docent over de mogelijkheden. Kom je er samen niet uit, neem dan gerust contact met ons op via info@demuzen.nl.

Facilitair

Er wordt in Spectrum geen gebruik gemaakt van een airconditioning. De lucht in Spectrum is toevoer van verse lucht van buiten. De gebruikte lucht wordt via een gescheiden kanaal naar buiten afgevoerd. Per lokaal/ruimte is deze luchtbehandeling ingesteld op de juiste capaciteit.

Er is op elke afdeling voldoende gelegenheid om handen te wassen. Daarnaast staat op een aantal plekken een desinfectiezuil.

Zit jouw vraag er niet bij?

Stuur ons een mailtje of bel ons, dan kunnen we je vraag alsnog beantwoorden!