Jürgen Uthleb

Als gitaardocent met meer dan 20 jaar ervaring kan Jürgen Uthleb leerlingen op elk niveau helpen om vanaf de eerste stapjes tot conservatoriumstudie met plezier snel vooruitgang te boeken. Omdat elke leerling graag op zijn eigen manier gitaarles wil volgen en een eigen voorkeur qua stijl heeft, kiest Jürgen samen met de leerling stap voor stap het optimale lesmateriaal. Op maat, heel flexibel en individueel. Jürgen is zowel voor klassieke muziek als ook lichte muziek afgestudeerd, je kunt bij hem voor alle stijlen terecht.

Naast lesgeven werkt Jürgen mee aan projecten in diverse stijlen (jazz, fusion, rock, pop, latin) en doet studio opnames. Jürgen was tussen 2013 en 2016 en weer vanaf 2020 werkzaam als gitaardocent aan het Conservatorium Artez in Arnhem.

Opleiding

Jürgen studeerde gitaar (klassiek en lichte muziek) aan het Conservatorium in Arnhem. Hij rondde beide studies succesvol af, en haalde aan de Messiaen Academie in Arnhem voor beide studies zijn masterdiploma’s.

 

,,Muziek maken heeft iets magisch. Muziek is een passie, een verrijking van je leven. Met het leren van een instrument gaat er een nieuwe wereld voor je open. Deze mooie ervaring gun ik iedereen."

Welke cursussen geeft Jürgen?
Elektrische gitaar
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Gitaar
Gitaar
Ukelele
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Rockgitaar voor beginners
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar