Jochem van Hoogdalem

Mijn naam is Jochem van Hoogdalem en ik ben sinds november actief als nieuwe hoorndocent bij De Muzen. Het is natuurlijk een rare periode om hier als nieuwe docent te beginnen met als die schermen en mondkapjes, maar ik heb er zin in om het beste er van te maken.

Ik ben 27 jaren jong/oud en speel sinds mijn 7e jaar al hoorn. Ik ben in 2016 afgestudeerd bachelor aan het Conservatorium in Amsterdam en heb daarna nog 1 jaar een master jazz gevolgd in Utrecht. Naast klassieke orkesten en ensembles heb ik onder andere in het jongNBE gespeeld, maar ook in het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), en tot op heden speel ik in een trio waarmee we de hele wereld over willen gaan qua muziekstijlen. Ook ben ik actief als hoornist in het Fanfare Korps Nationale ReserveĀ (FKNR).

Muziek is voor mij belangrijk

Muziek is voor mij erg belangrijk en dan maakt het niet uit wat voor genre het is. Muziek is muziek! Zelf ben ik grootgebracht met een klassieke achtergrond, maar juist jazz/improvisatie en wereldmuziek en al het andere vind ik net zo tof! Ik kijk er naar uit iedereen snel te ontmoeten en ik heb zin in deze nieuwe uitdaging.

Welke cursussen geeft Jochem?
Hoorn
Hoorn
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar