Zang: werk aan je stem!

Zang

Als je nu niet naar koorrepetities kan, maar wel graag wilt blijven zingen, dan hebben wij dé oplossing. Schrijf je in voor deze 'onderhoudslessen' en dan ben je er straks weer helemaal klaar voor om de koorrepetities te hervatten.

Bekijk cursusaanbod

 

 

In deze 'onderhoudslessen' kan je werken aan je stem, adem, volume, hoogte en laagte. Natuurlijk kan er ook aandacht besteed worden aan repertoire en zingen we liederen. Een aria, of een duet. Alles kan.

Lesmoment

Docente Hannie Slingerland verzorgt deze lessen en heeft op haar rooster op maandag ruimte voor 16.00 uur, tussen 18.15 en 19.00 en na 20.30 uur. Deze lessen kosten  34,90 per les, voor 30 minuten individueel les. Bij inschrijving kan je in het opmerkingenveld al aangeven welk tijdstip de voorkeur heeft.

 

 

Cursusaanbod

Vanaf 21 jaar
Korte cursussen
Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Hannie Slingerland

Hannie Slingerland is zangdocente klassiek, en verzorgt ook de operalessen en leidt ons Overdagkoor. Ze is gefascineerd...

Gerelateerde cursussen

Zang klassieke muziek
Zang
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Koorscholing / stemvorming
Zang
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.