Sologitaar rock & blues

Gitaar

Sologitaar rock & blues voor elektrisch gitaar. Leer improviseren! Voor iedereen die snel wil leren soleren op elektrisch gitaar om de mooiste blues & rock solo’s te kunnen spelen.

BEKIJK lesmogelijkheden

De cursus Sologitaar rock & blues is speciaal bedoeld voor iedereen die in korte tijd wil leren zelf een solo te kunnen spelen op elektrisch gitaar. Ideaal als je in een band zit, of de volgende stap wil zetten op gitaar.

We behandelen sounds, gebruik van de versterkers, mineur en majeur pentatoniek, akkoorden, bends, pull-offs, en opbouw van solo’s. Je leert samen spelen en zelf soleren met alle ingrediënten die nodig zijn om snel tot een goede solo te komen!

Start cursus sologitaar rock & blues

De cursus wordt gegeven door docent Joost Zoeteman op maandag en telt 8 lessen. Er wordt gestart zodra voldoende aanmeldingen binnen zijn (minimaal drie). Het lesmoment wordt in overleg met de cursisten vastgesteld.

Je kan naar de lessen een eigen gitaar meenemen, of desgewenst een instrument huren bij ons. Dit kost € 12,00 voor de duur van deze cursus.

Cursusaanbod

12-20 jaar
Korte cursus
Soleren rock & blues
€80.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Vanaf 21 jaar
Korte cursus
Soleren rock & blues
€82.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

 

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Joost Zoeteman

Joost Zoeteman treedt niet alleen graag zelf op, maar beleeft ook veel plezier aan het lesgeven. ,,Het is erg leuk om...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of de cursus Sologitaar rock & blues iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Flamenco
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Rockgitaar voor beginners
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.