Producer cursus

DJ

Creëer jouw eigen tracks! Ga samen met Kevin Moorees (Locoriginals) aan de slag in dit inspirerende proces. Ontdek jouw eigen stijl, ontwikkel hem en laat jouw publiek genieten!

Bekijk cursusaanbod

In deze producer cursus leer je alles wat je nodig hebt om zelf als producer aan de slag te kunnen gaan. Hoe pas je effecten toe? Hoe maak je melodieën?

In deze 10 lessen behandel je algemene muziektheorie, uitleg van DAW (muziekprogramma), synthesizers, effecten, het maken van melodieën, wat maakt een ritme, sounds stapelen, basis mixen en sidechainen. En na deze lessen gaan wij natuurlijk graag met jou uit ons dak op jouw muziek!

De producerlessen

De producercursus bestaat uit 10 lessen van 90 minuten en worden in groepjes van 2 gegeven. Kevin Moorees heeft dus alle tijd en aandacht voor jou. Dus als je producer wilt worden, is dit toch een heel mooie cursus om mee te starten! 

Cursusaanbod

8-20 jaar
Korte cursussen
Producercursus
€559.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Kevin Moorees
 
 
 

Wil jij een impressie van onze producer-lessen?

Benieuwd of producer-les iets voor jou is? Ontdek dat in een gratis proefles! 

Vraag proefles aan

Welke set kan ik als beginner het beste kopen?

Wij adviseren om een draaitafel van het merk Pioneer te kopen, dit merk is in de DJ-wereld wel de standaard. Een mooi instapmodel is de Pioneer DDJ-400, alleen heb je bij deze versie wel altijd een laptop nodig met de meegeleverde software (rekordbox). Je vindt deze draaitafel bijvoorbeeld bij Bax.

Gerelateerde cursussen

DJ-lessen
DJ
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.