Piano: spelen met akkoorden

Piano

Zelf je eigen begeleiding maken voor op de piano? In deze cursus leer je hoe dat moet! 

Bekijk cursusaanbod

Na de theorie over akkoorden, cadensen en akkoordsymbolen, gaan we aan de slag met onze eerste begeleiding. We beginnen eenvoudig, maar breiden onze kennis uit naar septiem akkoorden met een baslijn. Voorheen steeds over die ‘walking bas’ gestruikeld? Nu niet meer! Deze korte cursus  kost €79,95 en is bedoeld voor cursisten van 21 jaar en ouder.

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Korte cursussen
Spelen met akkoorden voor pianisten
€79.95

Meer info

Deze cursus is een groepsles, maar er kan ook op individuele basis les gevolgd worden. Meer informatie over de cursusindeling is hier te vinden.

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Roel Hazendonk

Roel Hazendonk is een jonge Jazz pianist, maar ook een heel diverse pianist. Naast zijn liefde voor Jazz is hij met veel...

 
 
 

Gerelateerde cursussen

Piano
Piano
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Liedbegeleiding op gitaar
Gitaar
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.