Piano kleutercursus

Muziekspeeltuin
Piano

Kleuters zijn gevoelig voor muziek en kunnen ook al, ondanks hun jonge leeftijd, een instrument leren bespelen. Daarom heeft Muziekschool de Muzen speciale kleutercursussen, waaronder de kleutercursus piano. Te jong? Nee hoor! Kom het ontdekken tijdens een speciale proefles!


 

De kleutercursus piano is bestemd voor kinderen uit groep 1 en 2. Per les krijgen vier kleuters gelijkertijd drie kwartier les, waarbij de kinderen ook genoeg bewegingsvrijheid hebben. Uniek is, dat ieder kind tijdens de les een piano voor zichzelf heeft. De lessen worden op woensdag gegeven door Lisette van de Loo, en zij heeft volop ervaring met het geven van pianoles aan groepjes kleuters.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lesmethode, specifiek gericht op de leeftijdscategorie. Een toetsinstrument thuis is noodzakelijk. De bedoeling is dat een ouder/verzorger elke les bijwoont.

Introductielessen

Als u eerst wilt kijken of deze cursus wil iets is voor uw kind, bestaat de mogelijkheid mee te doen aan drie introductielessen voor €38,50.

Reguliere pianolessen

Wil je meer weten over de reguliere pianolessen, voor leerlingen vanaf 6 jaar maar ook voor volwassenen, kijk dan op de cursuspagina Piano.


 

Cursusaanbod

4-6 jaar
Korte cursussen
Kleutercursus piano - 3 lessen
€38.50

Meer info

Er is op dit moment een wachtlijst voor de kleutercursus piano. U kunt uw kind voor deze lessen inschrijven en uw kind wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra er dan weer ruimte is, neemt docente Lisette van de Loo contact met u op. Wij kunnen helaas geen toezeggingen doen over de termijn waarop dit zal zijn.

Kleutercursus piano - 10 lessen
€128.00

Meer info

Er is op dit moment een wachtlijst voor de kleutercursus piano. U kunt uw kind voor deze lessen inschrijven en uw kind wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra er dan weer ruimte is, neemt docente Lisette van de Loo contact met u op. Wij kunnen helaas geen toezeggingen doen over de termijn waarop dit zal zijn.

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Docenten die deze cursus geven

Lisette van de Loo

Lisette van de Loo is sinds 2013 pianodocent bij De Muzen. Haar motto bij het lesgeven is 'pianospelen met veel plezier...

 
 
 

Gerelateerde cursussen

Viool peuter en kleutercursus
Muziekspeeltuin
Viool
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Blokfluit kleutercursus
Blokfluit
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing.