Panfluitensemble

Panfluit
Ensembles

Kom bij ons panfluitensemble! Het is gezellig, leuk én leerzaam om samen te spelen. 

BEKIJK CURSUSAANBOD

De repetities van het panfluitensemble worden in twee blokken verdeeld en afgesloten met een uitvoering. Het eerste blok, van woensdag 10 maart tot en met 28 april 2021, wordt geleid door docente Marlies de Roos. Het tweede blok, van 12 mei tot en met 30 juni, wordt geleid door docente Nadja Spooren.

Lesmoment

Er zijn 16 repetities bij het panfluitensemble en deze vinden plaats op woensdag van 20.15 tot 21.15 uur. Deelname kost € 80,00. Volg je een instrumentale of vocale jaarcursus bij De Muzen, dan krijg je 50% korting op de ensemblekosten. 

We beginnen 10 maart 2021. 

 

Online Open Huis

Maak kennis met De Muzen tijdens ons online Open Huis! Tussen 10.00 en 12.00 uur kan onze docenten ontmoeten en meedoen met workshops....

Cursusaanbod

vanaf 13 jaar
Korte cursus
Panfluitensemble
€80.00

Meer info

Leerlingen die een muzikale of vocale jaarcursus bij De Muzen volgen, krijgen 50% korting op deelname aan het ensemble. 

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Nadja Spooren

Nadja Spooren is onze docente panfluit. Er is altijd iets nieuws te ontdekken op de panfluit wat betreft techniek, klank...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of het panfluitensemble iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Panfluit
Panfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Jubileumorkest
Ensembles
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

De Muzen werkt met een systeem van (gespreide) betaling tot maximaal 6 termijnen. De gespreide betaling is alleen mogelijk bij betaling per automatisch incasso;

  • bedragen tot en met € 100,- in 1 termijn;
  • bedragen van € 101 tot en met € 250 in 2 termijnen;
  • bedragen van € 251 en hoger in 6 termijnen.

Bij gespreide betaling worden de cursusgelden op vaste data afgeschreven. Dit is altijd rond de laatste werkdag van de maand. Indien het aantal termijnen passend bij het cursusbedrag niet meer haalbaar is binnen het cursusjaar, wordt het bedrag geïncasseerd over het nog aantal beschikbare termijnen.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!