Overdagkoor

Zang
Ensembles

Tijd over op maandagmiddag en zin om te zingen? Kom dan bij ons Overdagkoor, onder leiding van dirigente Hannie Slingerland.

Bekijk cursusaanbod

Het Overdagkoor is bedoeld voor alle volwassenen die het leuk vinden om samen in een koor te zingen op maandagmiddag. Jonge ouder met kinderen op school of gepensioneerd, iedereen is van harte welkom! Het is wel prettig als je enige koorervaring hebt, of zangles volgt.

Onder leiding van dirigente Hannie Slingerland worden (licht) klassieke stukken ingestudeerd.

Startdatum Overdagkoor

In maart beginnen we weer. De 8 lessen worden gegeven vanaf maandag 9 maart van 15.00 tot 16.30 uur. 

 

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Korte cursussen
Overdagkoor voorjaar
€60.00

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Hannie Slingerland

Hannie Slingerland is zangdocente klassiek, en verzorgt ook de operalessen en leidt ons Overdagkoor. Ze is gefascineerd...

 
 
 

Wil jij een impressie van het Overdagkoor?

Wil je weten of het Overdagkoor iets voor jou is? Doe dan de eerste les op proef mee!

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Opera
Zang
Ensembles
Volwassenen

21+ jaar

Koorscholing / stemvorming
Zang
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Dat kan op deze website. Je kunt de betreffende cursus via ons menu opzoeken en kies in het cursusaanbod de cursus waar jij je voor wilt inschrijven. De inschrijving komt dan automatisch binnen bij de administratie. Inschrijven kan natuurlijk ook nog middels een papieren inschrijfformulier. Deze vind je bij de balie van Spectrum.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!