Muziektheorie voor zangers

Online lessen
Zang

De komende weken en maanden is er nog tijd om hiaten op te vullen wat betreft je muziekkennis. Wil je hiermee aan de slag gaan, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Bekijk cursusaanbod

Na het volgen van deze lessen kom je weer beter beslagen ten ijs als (koor)zingen weer kan en mag. Misschien zijn notennamen weggezakt of nooit geleerd en wil je graag weten wat de symbolen en termen, die op de bladmuziek staan betekenen. Bijvoorbeeld: in welke toonsoort staat een stuk?  en wat betekent majeur en mineur?

Al zingend gaan we de theorie van de muziek bespreken. Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen. De cursus wordt op maat gemaakt, zodat iedereen, ongeacht niveau, er aan mee kan doen.

Start cursus

We beginnen maandag 19 april met deze cursus. In eerste instantie online en zodra de regelgeving het toestaat, live in Spectrum. De lessen vinden plaats van 20.30 tot 21.30 uur, op 19 en 26 april, 10, 17 en 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli. Deelname kost € 60,00 voor 10 lessen.

Deze cursus kan je combineren met de cursus Fitness voor de stem, maar deze kan ook los gevolgd worden.

Online Open Huis

Maak kennis met De Muzen tijdens ons online Open Huis! Tussen 10.00 en 12.00 uur kan onze docenten ontmoeten en meedoen met workshops....

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
korte cursussen
Muziektheorie voor zangers
€60.00

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Hannie Slingerland

Hannie Slingerland is zangdocente klassiek, en verzorgt ook de operalessen en leidt ons Overdagkoor. Ze is gefascineerd...

Wil je liever gewoon zangles?

Dan hebben we hier ook vele mogelijkheden voor. Kijk voor alle lesvormen op de cursuspagina's zang klassiek en zang pop/lichte muziek

 

Gerelateerde cursussen

Fitness voor de stem
Online lessen
Zang
Volwassenen

21+ jaar

Koorscholing / stemvorming
Zang
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

De administratie werkt momenteel vanuit huis en is telefonisch niet bereikbaar. Als je een vraag hebt, neem dan gerust contact op via info@demuzen.nl en indien gewenst maken we een afspraak.