Muziektheorie voor zangers

Zang

De komende weken en maanden is er nog tijd om hiaten op te vullen wat betreft je muziekkennis. Wil je hiermee aan de slag gaan, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Bekijk cursusaanbod

Na het volgen van deze lessen kom je weer beter beslagen ten ijs als (koor)zingen weer kan en mag. Misschien zijn notennamen weggezakt of nooit geleerd en wil je graag weten wat de symbolen en termen, die op de bladmuziek staan betekenen. Bijvoorbeeld: in welke toonsoort staat een stuk?  en wat betekent majeur en mineur?

Al zingend gaan we de theorie van de muziek bespreken. Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen. De cursus wordt op maat gemaakt, zodat iedereen, ongeacht niveau, er aan mee kan doen.

Start cursus

De lessen vinden plaats op maandag van 20.30 tot 21.30 uur. Deelname kost € 60,00 voor 10 lessen. Het is nog niet bekend wanneer deze cursus van start gaat. Aanmelden is al wel mogelijk. Mocht de uiteindelijke startdatum niet uitkomen, dan kan de inschrijving kosteloos geannuleerd worden door voor de aanvangsdatum een mail te sturen naar cursisten@demuzen.nl

 

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
korte cursussen
Muziektheorie voor zangers
€60.00

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Hannie Slingerland

Hannie Slingerland is zangdocente klassiek, en verzorgt ook de operalessen en leidt ons Overdagkoor. Ze is gefascineerd...

Wil je liever gewoon zangles?

Dan hebben we hier ook vele mogelijkheden voor. Kijk voor alle lesvormen op de cursuspagina's zang klassiek en zang pop/lichte muziek

 

Gerelateerde cursussen

Fitness voor koorzangers
Zang
Volwassenen

21+ jaar

Koorscholing / stemvorming
Zang
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Aan het eind van het cursusjaar hoef jij je niet uit te schrijven als je een korte cursus volgt (deze telt 17 of minder lessen). Als je een jaarcursus volgt (18 of 37 lessen*) en je wilt stoppen, dan is het noodzakelijk om je uit te schrijven. Dit dient schriftelijk te gebeuren te voor 1 juni, en met opgaaf van reden, en dit schrijven moet gericht zijn aan de administratie. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail. De docent inlichten is niet voldoende.

Als de administratie niet geïnformeerd wordt over het beëindigen van een cursus, sta je voor het volgende cursusjaar weer automatisch ingeschreven. Als jij je uitschrijft na 1 juni wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

* Ook als je later in het cursusjaar bent gestart met de jaarcursus, en je minder dan 18 lessen volgt, is dit van toepassing. 

De administratie werkt momenteel deels vanuit huis en deels vanuit Spectrum. Hierdoor is de administratie niet altijd telefonisch bereikbaar. Als je een vraag hebt, neem dan gerust contact op via info@demuzen.nl en indien gewenst maken we een afspraak.