Muziekspeeltuin Veenendaal

Overig

Ontdek de creativiteit die in je kleuter zit! In de Muziekspeeltuin van Veenendaal gaat je kind zingen, bewegen, luisteren, horen, voelen én op gehoor een instrument leren bespelen. Je kan daarbij kiezen uit viool of piano. Het gekozen instrument gaat mee naar huis om ook daar te kunnen spelen (voor piano is dat een keyboard).

De Muziekspeeltuin heeft 6 lessen van 45 minuten. De afsluitende les wordt natuurlijk een feestje met een heuse presentatie waarbij publiek van harte welkom is. Tijdens de eerste les is er een instructie voor de ouders, na afloop van elke les is er een samenvatting voor de ouders en een beetje huiswerk voor de volgende keer.

Om voor iedereen het juiste instrument te kunnen aanbieden tijdens de eerste les graag bij aanmelding aangeven of je kiest voor viool of piano! De voorkeur kan opgegeven worden in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. 

Na de zomervakantie beginnen we weer met deze leuke lessen. Zodra de startdatum bekend is, laten wij dat weten.

 

 

Cursusaanbod

4-6 jaar

In het opmerkingenveld van het inschrijfformulier kan de voorkeur voor instrument opgegeven worden: viool of piano.

Korte cursussen
Muziekspeeltuin - 45 minuten groepsles
€61.50

Meer info

Nog niet helemaal zeker of het wat voor je is? Vraag een proefles aan!

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 28,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Lisette van de Loo

Lisette van de Loo is sinds 2013 pianodocent bij De Muzen. Haar motto bij het lesgeven is 'pianospelen met veel plezier...

Miriam Veeger

Lesgeven is Miriam's lust en leven! Ze vindt het fantastisch om haar passie en kennis door te mogen geven aan leerlingen...

Gerelateerde cursussen

Toets
Piano kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

Snaar
Viool peuter en kleutercursus
Kinderen

2 - 12 jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvangt u een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als u zich later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen bent u alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Het verschilt per inschrijving wanneer begonnen kan worden met het volgen van lessen.

Bij een inschrijving voor een ensemble, dans- of theatercursus sluit een medewerker van de administratie of de docent met u kort wanneer u kunt starten. Bij inschrijving voor een instrumentale of vocale cursus is het moment van starten afhankelijk van de mogelijkheden binnen het rooster van de betreffende docent(en). Na inschrijving neemt een docent binnen twee weken contact op.