Muziekspeeltuin Veenendaal

Muziekspeeltuin
Panfluit
Piano
Slagwerk
Viool

Ontdek de creativiteit die in je kleuter zit! In de Muziekspeeltuin van Veenendaal gaat je kind zingen, bewegen, luisteren, horen, voelen én op gehoor een instrument leren bespelen. De instrumenten die hierbij gebruikt worden zijn de viool, piano, slagwerk en panfluit. Iedereen krijgt ook een instrument mee naar huis om thuis te kunnen spelen en oefenen (voor piano is dat een keyboard).

 

De Muziekspeeltuin heeft 10 lessen van 45 minuten. De afsluitende les wordt natuurlijk een feestje met een heuse presentatie waarbij publiek van harte welkom is. Tijdens de eerste les is er een instructie voor de ouders, na afloop van elke les is er een samenvatting voor de ouders en een beetje huiswerk voor de volgende keer.

In de lessen wordt gebruik gemaakt van vier verschillende instrumenten: piano, viool, panfluit en slagwerk. De bedoeling is dat ieder kind steeds bezig is met een ander instrument zodat iedereen alle instrumenten leert kennen. De wissel van instrument is na elke tweede les.

Nieuwe start Muziekspeeltuin

De cursus Muziekspeeltuin start weer na de zomervakantie, medio september/oktober 2020. Zodra de exacte startdatum bekend is laten wij het natuurlijk weten. 

 

 

Cursusaanbod

4-6 jaar

In het opmerkingenveld van het inschrijfformulier kan de voorkeur voor instrument opgegeven worden: viool, slagwerk, panfluit of keyboard (piano).

Korte cursussen
Muziekspeeltuin - 45 minuten groepsles
€99.00

Meer info

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam
Cursus cadeau doen?

De prijs van deze cadeaubon is € 29,00.

Naam

Docenten die deze cursus geven

Lisette van de Loo

Lisette van de Loo is sinds 2013 pianodocent bij De Muzen. Haar motto bij het lesgeven is 'pianospelen met veel plezier...

Miriam Veeger

Lesgeven is Miriam's lust en leven! Ze vindt het fantastisch om haar passie en kennis door te mogen geven aan leerlingen...

Nadja Spooren

Nadja Spooren is onze docente panfluit. Er is altijd iets nieuws te ontdekken op de panfluit wat betreft techniek, klank...

Romeo Cimarosti

Romeo Cimarosti is onze slagwerkdocent en komt oorspronkelijk uit Italië.

Al van jongs af aan trommelt hij op alles wat...

 
 
 

Bij de Muziekspeeltuin gaan de kinderen aan de slag met panfluit, viool, piano en slagwerk. Meer foto's zijn te bekijken in het fotoalbum Muziekspeeltuin.

Gerelateerde cursussen

Piano kleutercursus
Muziekspeeltuin
Piano
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Viool peuter en kleutercursus
Muziekspeeltuin
Viool
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

FAQ

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!

Het verschilt per inschrijving wanneer begonnen kan worden met het volgen van lessen.

Bij een inschrijving voor een ensemble, dans- of theatercursus sluit een medewerker van de administratie of de docent met je kort wanneer je kunt starten. Bij inschrijving voor een instrumentale of vocale cursus is het moment van starten afhankelijk van de mogelijkheden binnen het rooster van de betreffende docent(en). Na inschrijving neemt een docent binnen twee weken contact op.