Gitaar (digitale basiscursus)

Online lessen
Gitaar

Met deze lessen leer je in een paar weken de basis van gitaarspelen. Online, maar met persoonlijke begeleiding. De lessen volg je gewoon op het moment dat jou uitkomt.

Met deze lessen leer je de basis van gitaarspelen binnen 6 tot 8 weken. Je hebt geen basiskennis nodig en je kunt de lessen op jouw gewenste moment volgen. Dit kan digitaal, via een online live les en/of een fysieke les op locatie. Docent Joost Zoeteman zorgt voor een persoonlijke begeleiding.

Wat kun je na deze online gitaarles

Als je deze online gitaarlessen gevolgd hebt, kan je de acht meest gebruikte akkoorden spelen, evenals eenvoudige liedjes/melodieën spelen en begeleiden. Daarnaast leer je ook tabs lezen en spelen, en kan je ook verschillende slagjes spelen. 

Wat houdt de basiscursus gitaar in?

De digitale basiscursus gitaar bestaat uit 8 lessen. Een aantal lessen volg je aan de hand van een lesboek en video's, de andere lessen volg je online of in Spectrum. Deze laatste lessen duren 30 minuten. De digitale lessen kan je zelf invullen of gewoon eens herhalen. De lesindeling is als volgt:

les 1: digitale les – algemene kennismaking gitaar
les 2: fysieke les of online live les
les 3 & 4: digitale les
les 5: online live les (vragenuurtje)
les 6 & 7: digitale les
les 8: afsluitende fysieke les of online live les

De cursus is inclusief lesmateriaal (pdf cursusboek en bijhorende video's). Wel moet je zelf voor een gitaar zorgen. Heb je geen eigen gitaar, dan is het mogelijk om een instrument via De Muzen te huren. 

 

 

Cursusaanbod

13-20 jaar
korte cursus
Gitaar digitale starterscursus
€110.00

Meer info

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

vanaf 21 jaar
korte cursus
Gitaar digitale starterscursus (21+)
€149.00

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Joost Zoeteman

Joost Zoeteman treedt niet alleen graag zelf op, maar beleeft ook veel plezier aan het lesgeven. ,,Het is erg leuk om...

 
 
 

Heb je geen gitaar?

Heb je zelf (nog) geen gitaar? Dan kan je een instrument bij ons huren. Dit kan je aangeven bij docent Joost Zoeteman. 

Gerelateerde cursussen

Gitaar
Gitaar
Ukelele
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Elektrische gitaar
Gitaar
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument.

Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te vinden via de pagina Uitleen van instrumenten. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

De vermelde bedragen gelden voor één cursusseizoen. Na inschrijving geldt voor de basiscursussen van 18 of 37 lessen een verlenging. In het voorjaar ontvang je een schrijven met daarin informatie omtrent de inschrijving voor het volgende cursusjaar. Uitschrijvingen dienen voor 1 juni schriftelijk, en met opgaaf van reden, aan de administratie van De Muzen te worden doorgegeven. Als jij je later uitschrijft, wordt €10 aan administratiekosten in rekening gebracht, vanwege extra administratieve werkzaamheden.

Bij korte cursussen ben je alleen ingeschreven gedurende de looptijd van de cursus. Uitschrijven is hierbij niet nodig. Voor een verlenging van de cursus of het volgen van een nieuwe cursus is een nieuwe inschrijving noodzakelijk!