Blokfluitensemble junioren

Blokfluit
Samenspel

Speel je blokfluit, en zou je dat ook graag eens met anderen samen willen doen (want alleen is ook maar alleen…), geef je dan op voor de kennismakings-cursus ensemblespel voor blokfluit!

Naar inschrijven

Je leert niet alleen naar elkaar te luisteren, maar ervaart ook hoe leuk het is om samen iets nieuws te maken en op elkaar in te spelen.

Docent Ad van Vliet maakt je in vier lessen wegwijs op de blokfluit. En  wie weet word je wel zo enthousiast dat je er de rest van het cursusjaar mee door wil gaan!

Deze ensemblelessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De lessen worden gegeven op donderdag van 17.00 tot 17.30 uur. Deelname kost € 20,00

Ensemble voor volwassen

Er zijn ook twee blokfluitensembles voor volwassenen. Kijk op de cursuspagina voor meer informatie over deze ensembles.

Cursusaanbod

6-12 jaar
Korte cursus
Blokfluitensemble junioren
€20.00

Meer info

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier voor Jeugdfonds Cultuur.

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Ad van Vliet

Ad van Vliet is onze blokfluitdocent en dirigent van barokensemble Barocco delle Muse en diverse blokfluitensembles. Hij...

Wil jij een impressie van deze les?

Benieuwd of dit instrument iets voor jou is? Je bent van harte welkom om eens een gratis proefles te volgen.

Vraag proefles aan

Gerelateerde cursussen

Blokfluit kleutercursus
Blokfluit
Jonge kinderen

0 - 6 jaar

Blokfluit
Blokfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Als je les volgt bij De Muzen is het wel noodzakelijk een instrument te hebben om thuis op te oefenen. De Muzen heeft instrumenten beschikbaar die tegen een schappelijke vergoeding geleend kunnen worden (geldt niet voor alle instrumenten) of de docent kan jou informeren waar je het beste terecht kunt voor de koop of huur van een instrument.

Meer informatie over de uitleen van instrumenten is te vinden via de pagina Uitleen van instrumenten. De prijzen van de cursussen zijn exclusief de eventuele kosten voor het lenen van een instrument.

Het is mogelijk om voor de muziek-, dans- en theaterlessen van De Muzen subsidie via het Jeugdfonds Cultuur aan te vragen. Het Jeugdfonds cultuur ondersteunt kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar niet genoeg geld is voor cultuurlessen en materialen. Alle informatie over het Jeugdfonds Cultuur is te vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

Je kunt ook contact opnemen met Sonja Brouwer. Zij is intermediair namens het jeugdfonds.

Veenendaal Pas

Ook kan je bij De Muzen betalen met de Veenendaal Pas (en Cunera Pas en Grebbe Pas). Heb je hier vragen over, neem dan contact op via info@demuzen.nl