Blokfluit kwartetspel

Blokfluit

Ben je een gevorderde blokfluitist en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is de cursus kwartspel wat voor jou!

naar inschrijven

Onder leiding van Ad van Vliet (bij deze lessen is hij coach, docent en speler) is het mogelijk de rijke blokfluitkwartetliteratuur te verkennen vanaf de Middeleeuwen, via Barok tot het hedendaagse repertoire. Er is aandacht voor stijl, instrumentatie,  zuiverheid en bovenal fijn, fraai en leuk samenspel. De cursus is bedoeld voor gevorderde blokfluitspelers.

Deelname aan de cursus kost €197,00 voor 18 lessen van één uur. Ad van Vliet stemt samen met de cursisten het lesmoment af.

Cursusaanbod

vanaf 21 jaar
Jaarcursussen
Blokfluit kwartetspel
€197.00

Meer info

Liever eerst een proefles?
Naam

Zit er geen passende les bij?

Neem contact met ons op, misschien dat we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Docenten die deze cursus geven

Ad van Vliet

Ad van Vliet is onze blokfluitdocent en dirigent van barokensemble Barocco delle Muse en diverse blokfluitensembles. Hij...

 
 
 

Het lesmoment wordt door de docent in overleg met de cursisten vastgesteld.

Gerelateerde cursussen

Blokfluit
Blokfluit
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar

Volwassenen

21+ jaar

Blokfluitensembles
Blokfluit
Samenspel
Volwassenen

21+ jaar

FAQ

Muziekschool de Muzen heeft in verband met de nieuwe privacywet (AVG) een aantal aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Privacy Statement.

Bij ziekte of verhindering word je verzocht om dit zo spoedig mogelijk door te geven aan De Muzen. Dit kan je rechtstreeks aan je docent doorgeven, of door telefonisch contact met De Muzen op te nemen via 0318-550646. Verwacht je door omstandigheden voor langere tijd geen les te kunnen volgen, neem dan contact op met de cursistenadministratie.

Bij ziekte van een docent brengen wij de cursist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Voor meer informatie zie ook het Algemeen Reglement.